Snc17-2233 univerzálne puzdro pre gitary, safeincase

Novinka

€193.81

Snc17-2233 univerzálne puzdro pre gitary, safeincase

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!!Ak nie je miesto vydania vo vašej lokalite, ponúkame doručenie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentároch na objednávku dodanie "dverí".V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie.Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály.Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený.To je obrovské plus v spolupráci s nami.Vyžiadať na našej stránke.Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Štítky: kawaii s kapucňou, sukne, gram svetlá titanium, led žiarovka auta bmw e87, kórejský make-up ľudí, iphone 6 prípade ernest, ladys krúžok galadriel, garland vnútorné žiarovky, čiapky mužov zime roku 2020, h 15 žiarovky svetlometu.

Druh Guitar Bag
Názov Značky Safeincase

Napíšte svoju recenziu!

Snc17-2233 univerzálne puzdro pre gitary, safeincase

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty