3 Ks/Sada Bielizeň Organizátor Skladacia Skladovacie Škatule Ponožka Podprsenka Skriňa Organizátori Zásuvkové Deliace Ubytovni Ušetriť Miesto Domov Gadgets

Novinka

€2.60

Funkcie:

1. Materiál: skrine úložný box set je vyrobený z nylonu, s jemnými okami, výtvarné spracovanie, a mäkké a odolné švy. 2. Silný praktickosť: farbe, má 3 typy skrine úložné boxy, ktoré sú veľmi vhodné pre všetky denné bielizeň.Súbor je možné prať a je bez chuti. 3. Vynikajúci vzhľad: vzhľad skrine úložný box je vynikajúce a praktické.Vnútorná mriežka je rozšírená na zvýšenie kapacity.Trojrozmerná štruktúra oblek je rovno a môže byť použitý samostatne, bez deformácie.

Popis:

Súprava má úložné priestory, ktoré môžu byť použité na spodnú bielizeň a ponožky, ktoré je pohodlné a trvanlivé, a kit je čistý a uprataný.

Špecifikácie:

Materiál: nylon Veľkosť: 12*32*12 cm, 32*32*12 cm Účel: obchod bielizeň Hmotnosť: 120 g, 100 g, 85 g

Package Zahrnuté:

3ks * bielizeň úložný box

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: špinavé prádlo skladovanie, stojan na vajcia, košík kúpeľňa práčovňa, eid mubarak prospech box, nohavice plastový rack, textílie práčovňa bránia, kartón s lanom, držiteľ wifi, blind spot radar, deti toolbox.

Funkcia Skladanie
Druh Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
Typ 2 Spodná Bielizeň, Podprsenky Organizátor
Štýl Moderné
Pôvod CN(Pôvodu)
Produkt Oblečenie Organizátor
Typ 7 ponožky organizátor
Typ 6 Pre Spodnú Bielizeň Scarfs Ponožky Podprsenka
Typ 4 Rodina Oblečenie Organizátori
Číslo Modelu Spodná bielizeň úložný box
Materiál Nylon
Použitie Oblečenie
Typ 5 Drobnosti Skladovanie Nádoba
Typ 8 Úložné Boxy
typ 3 Domov Šatník Skladovanie
Lattice Množstvo 6/7/11 girds
Typ 1 Spodná bielizeň úložný box
Tvar Obdĺžnik
Špecifikácia 12*32*12cm, 32*32*12cm

Napíšte svoju recenziu!

3 Ks/Sada Bielizeň Organizátor Skladacia Skladovacie Škatule Ponožka Podprsenka Skriňa Organizátori Zásuvkové Deliace Ubytovni Ušetriť Miesto Domov Gadgets

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty