5x Batérie Držiaky Skladovanie 18V Lithium Batéria Nástroj Batérie Držiak Držiak Sedadla Pozastavenie Pracky Úložný Stojan Držiak Slot

Novinka

€11.16

(1)Skladovanie a Odstrániť Batérie: batéria mount bezpečne ukladať batérie a poskytnúť jednoduchý prístup k indikátor napájania (ak je to uplatniteľné); batérie kliknutí na ľahko, vydala stlačením uvoľňovacieho tlačidla na batérii.

(2)Nainštalovaný Nepretržite: batérie držiak je možné pripojiť niekoľko za sebou v dodávke, aby sa vaše batérie spolu a organizované, vyhnúť sa stráca prehľad o nich a ľahko nájdete, ktoré sú plne nabitá.

(3)Bezpečná Inštalácia: batérie držiak slot je vyrobené z vstrekovanie tvarované odolného ABS plastu s zápustnými otvory pre skrutky na bezpečné upevnenie; môžu byť použité aj okolo miesto s pásom.

(4)Jednoduché: Keď je ukotvený batérie je bezpečne uzamknutý v mieste jeho vlastný klip, batérie nebude vypadnúť na ohýba a možno namontovať ich na akomkoľvek uhle, dole hlavou alebo pod policou

Ideálne Batérie Držiaky: batérie držiak hrací pult rack stojan je ideálny pre dielne alebo kamión panely, miloval globálnych obchodných profesionálov.

Materiál: ABS plast

Farba: Čierna

Hmotnosť: 152.0 g

Držiak *5

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: držiteľ makita, batérie držiak do vozidla, fpv mount, batéria doska, Batérie 18v, lipo mount, makita, makita skladovanie, batérie držiak makita, batérie držiak auta.

Použitie Domov urob si sám
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové
Číslo Modelu 5x Batérie Držiaky

Napíšte svoju recenziu!

5x Batérie Držiaky Skladovanie 18V Lithium Batéria Nástroj Batérie Držiak Držiak Sedadla Pozastavenie Pracky Úložný Stojan Držiak Slot

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty