100x40CM PVC Obyčajný Oválne Vody Vaňa Kúpeľňa Mat Vaňou Vaňou sprchovým Kútom, Koberec Jasné Bublina Mat Bezpečnosti Anti-Slip Kúpeľňa Mat Koberec

Novinka

€17.52

Produkt materiál: PVC

Veľkosť produktu: 100*40 cm

Hmotnosť výrobku: o 850g

Anti-slip vlastnosti pre rúry a sprchy: Vyrobené z odolného vysoko kvalitného vinylu s pohodlné a efektívne textúrou povrchu vzor, ktorý poskytuje spoľahlivý anti-slip trakciu.

Stovky silné prísavky: Viac ako 200 prísavky spoľahlivo pripojte tento extra dlhé kúpeľňa mat hladké, non-textúrou povrchu.Sací výkon je dvakrát tak silný, ako riadny podložky.Jemná textúra na povrchu zabraňuje skĺznutiu alebo pádu vo vani.Vhodné pre kdekoľvek v domácnosti.

Vynikajúce odvodnenie funkcia: veľký počet drenážne otvory na bezpečnostné podložku možno udržať tečúcej vody počas používania a rýchlo suchý po použití, čím sa znižuje povrchové vody.

Vysoko kvalitné materiály: na Rozdiel od zapáchajúcich PVC kúpeľňa rohože, táto rohož je vyrobená z ekologicky, trvanlivé a bezpečné TPE materiály, ktoré sú obe zdravé a bez zápachu.Non-slip povrch je mäkký na pokožku a nespôsobuje bolesť nohy.

Povrchová textúra je nielen non-sklzu, ale tiež má mierne masáž vplyv na vaše späť.

Štítky: corian, užite vaňou, chlieb, formy palička, kefa sprcha, kúpele, silikónové vody bariéru pre sprcha, vaňa kameň, fiber glass živice, blok vody.

Vzor Pevné
Materiál PVC
Funkcia 3 Rohože
Funkcia 2 koberec, kúpeľňa
Číslo Modelu Vaňa Sprcha Mat
Funkcia 4 kúpeľňové doplnky
Aplikácia Kúpeľňa
Funkcia Eco-Priateľský
Funkcia 5 Sprcha mat
Funkcia 1 Vaňa Mat
Technics Urob si sám
Veľkosť 100x40cm

Napíšte svoju recenziu!

100x40CM PVC Obyčajný Oválne Vody Vaňa Kúpeľňa Mat Vaňou Vaňou sprchovým Kútom, Koberec Jasné Bublina Mat Bezpečnosti Anti-Slip Kúpeľňa Mat Koberec

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty