DSYCAR 10Pcs/Veľa Zinku, zliatiny, Pneumatiky Pneumatiky vretena Ventilu základná Časť Náhrada za Auto Truck na Motocykel, Bicykel, auto príslušenstvo

Novinka

€1.40

Popis

Pneumatiky vretena Ventilu Core Nahradenie je dokonalá náhrada ventilu jadro pre profesionálne alebo DIYer.Je navrhnutý s tesnenie pripojený k hnuteľným, jar-naložené pin, ktorá umožňuje stlačený vzduch prejsť, keď nafukovanie pneumatika.Je navrhnutý pre použitie v akomkoľvek aute, nákladné, motocykel, bicykel, ATV spolu s inými vozidlo, ktoré využíva pneumatiky.Na ABN pneumatík ventil core nahradenie je potrebné mať pre všetky mechanik.

Funkcie

- Materiál: zliatiny Zinku, niklu-á-Navrhnutý s tesnením pripojený k hnuteľným, jar-naložené pin, ktorá umožňuje stlačený vzduch prejsť, keď nafukovanie pneumatika.

- Akceptuje pracovný vzduchu tlak až 300 PSI.

-Určené pre použitie v akomkoľvek aute, nákladné, motocykel, bicykel, ATV spolu s inými vozidlo, ktoré využíva pneumatiky.

-Ťažká vretena ventilu jadro s teplôt od -65°F (-54°C) a 250°F (121°C).

- Jednoduché Použitie: Jack až volant, odstrániť staré jadro s ventilom core nástroj, skrutky v novej jadro (priliehavé ventil jadro až sa zabránilo stripping vlákna), a opäť pneumatiky.Chrániť ventil jadro zo štrku, piesku a vlhkosti.Štrk a piesok môže zabrániť ventil jadier z tesnenie úplne, a vlhkosti môže zmraziť v chladnom prostredí, čo porazil tesnenie.

Package Vrátane

10Pcs * zliatiny Zinku Náhradné Pneumatiky základná Časť

Štítky: pneumatiky pneumatiky meniča, pneumatiky ventil tr414, požičovňa pneumatiky remive, pneumatiky ventily kia, požičovňa časti veľké, oprava ventil nástroj, pneumatiky valv, hnacie koleso kamióna, kovový zinok, 29 mtb pneumatiky.

Špeciálne Funkcie Chrániť ventil jadro zo štrku, piesku a vlhkosti
Dropshipping Áno
Položka Hmotnosť 11g
Druh Materiálu Zliatiny zinku
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

DSYCAR 10Pcs/Veľa Zinku, zliatiny, Pneumatiky Pneumatiky vretena Ventilu základná Časť Náhrada za Auto Truck na Motocykel, Bicykel, auto príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty