ROCKBROS Chlapec na Bicykli Plnú Tvár Prilba Deti Bicykel, Skateboard, Bicykel Prilby Longboard Ochranné prostriedky Cyklistické Prilby

Novinka

€58.15

Full face prilba pre všetky kola ochranu a odpojte bradu byť obyčajná prilba pre viac ľahký a priedušná nosenie.Pevné PC škrupina s EPS pena pre buffer opatrení na ochranu vaše deti od nečakané zranenie počas jazdy na kolieskových korčuliach a rollerblading.

Funkcia: Bezpečnosť Záruka: Integrované PC shell pre odolnosť voči nárazu a vysokou hustotou EPS penu pre skvelé buffer akcie, dvojitú ochranu zabrániť tomu, aby deti od nečakané zranenia pri športe.Vetrať: 12 nasávacie a výfukové otvory vytvoriť systém cirkulácie vzduchu udržať hlavu v pohode a pohodlné.Odnímateľný: Odpojte čeľuste pre viac priedušná nosenie skúsenosti alebo clip-on čeľuste pre všetky kola ochranu, a sundat podšívka pre čistenie.Nastaviteľné: Otočiť adjustor za, aby sa zmestili vaše hlavu a nylon popruh pre správnu tesnosť.Určené pre Športy: Rozšírený okraj ako tieňovanie, ktoré chránia váš zrak pred slnečným žiarením, praktické prilba určená pre jazdu na koňoch, korčuľovanie a rollerblading.

Špecifikácia: Materiál: PC shell & EPS Veľkosť: S / M (voliteľné), Farba: Červená / Zelená / Modrá (voliteľné) obvodu Hlavy: S: 50-54 cm / 19.6 * 21.2 v M: 54-58 cm / 21.2 * 22.8 v Balení hmotnosť: 450 g / 15.8 oz

Zoznam balíkov: 1 * Prilba

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: cycl prilba, prilba ls2, bicycl prilba, kinder zjazdové prilba, kormidlo, cyklistické prilby, gopro plnú tvár bicykli, kolo plné tváre prilba, predator plnú tvár mtb prilba, rockbros cyklistické prilby rockbros, rockbros mesto prilba.

Číslo Modelu Chlapec Na Bicykli Plnú Tvár Prilba
Veľkosť S / M (optional)
Vetracie Otvory 8 - 15
Vedúci obvod(M) 54-58 cm / 21.2 * 22.8 v
Druh Integrally-tvarovaná Prilba
Materiál eps
Obvodu hlavy(S) 50-54 cm / 19.6 * 21.2 v
Farba Červená / Zelená / Modrá (voliteľné)
Hmotnosť (g) 450 g
Veková Skupina deti

Napíšte svoju recenziu!

ROCKBROS Chlapec na Bicykli Plnú Tvár Prilba Deti Bicykel, Skateboard, Bicykel Prilby Longboard Ochranné prostriedky Cyklistické Prilby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty