SWDZM ženy latinské tanečné topánky sála tango Samba tanečné topánky pre gwomen/dámy/dievčatá salsa sála tango strán plus veľkosť

Novinka

€31.98

Správna metóda merania: 1. Pripraviť prázdny hárok papiera a v štandardnej stupnice 2. Prosím krok na ploché biely papier s nohami a používať vaše pero poukázať na päty a prsty 3. Ak nie je mierny rozdiel medzi ľavej a pravej nohy dĺžkach väčších jeden by mal byť meranie štandard. 4. Namerané údaje by mali byť približne rovnaká ako obvyklá veľkosť.Ak tam je veľká odchýlka merania je metóda je nesprávne alebo údaje, je nesprávne.

Obchod: Sme profesionálne tanečné topánky obchod s továreň na priamy predaj.Máme viac ako desať rokov skúseností vo výrobe profesionálne tanečné topánky.Tešíme sa na váš nákup Veľkosť: Naše nákupné domovská stránka sa zobrazí veľkosť grafy rôznych krajín, môžete si vybrať topánky z vlastnej veľkosť podľa vašej krajine alebo dĺžka nôh.Šírka naša obuv je normálne, možno topánky nie sú vhodné pre ľudí, ktorí sú príliš tenké alebo tuku.Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, kontaktujte nás prvý.Budeme vám pomôžu problém vyriešiť čo najskôr.Farba: ukázali Sme tu skutočné fotografie,ale môže mať pestrý farebný rozdiel, pretože svetlo a rôzne počítače.Tieto sú bežným javom.Zápach: Vzhľadom k priamej balenie po výroby, môže byť normálne plast / lepidlo vôňa, môžete po krátky pobyt na čerstvom vzduchu, vôňa zmizne.

Vážený zákazník sually balenia sú dodávané podľa ePacket (doprava zadarmo), dosiahnuť väčšina krajín do 20 do 50 dní .Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.Ak potrebujete rýchlu prepravu metódy,sme rýchle dodanie logistiky,DHL,EMS,FedEx.Tešíme sa na vás slúžiť .

Ak ste spokojný s naším tovarom a službami,prosím, dajte nám 5 bodov chvála, budeme aj naďalej tvrdo pracovať pre vás, aby poskytovali kvalitné služby.dajte nám kontakt na všetky problémy, ktoré sa stretli s našou prácou, alebo výrobky.Vážime správy o každého zákazníka a bude sa snažiť v našich nanajvýš pomôcť našim zákazníkom, na akékoľvek otázky.Dúfam, že sa môžeme stanoviť dlho a stabilnú spoluprácu.Prajeme vám šťastný život!

Štítky: ženy mu pierko, pierko samba, marabu oprašovače z peria, tanec päty, biela salsa topánky, čierne topánky pre ženy, danc obuvi, samba pierko muž, salsa semiš topánky, salsa tanečné topánky.

Veľkosť
Farba
Dátum Vydania Spring2019
Uzavretie Typ ZIP
tanečné topánky s zip tanečné topánky ženy
Materiál Podrážka Mäkké Jediným
Pohlavie ŽENY
Atletický Typ Obuvi Tanečné topánky
Číslo Modelu 1059
Oddelenie Meno Dospelý
Dekorácie Perie
Tanečné Topánky Typ Tanečná Sála/Latinskej Topánky
Šírka Obuvi Stredná(B,M)
Obkladový Materiál Bavlnená Tkanina
Vrchný Materiál Satin
7,5 CM-10 CM podpätku darček 7,5 CM-10 CM podpätku ochranné
Názov Značky SWDZM
fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Stielka Materiál Lepené Kože
6TYP päty darček Honeycomb pol dvore pad
Výška Podpätku Vysoká (3" a hore)
Päty Typ Spike Podpätky
Úroveň Praxe Profesionálne
päty
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

SWDZM ženy latinské tanečné topánky sála tango Samba tanečné topánky pre gwomen/dámy/dievčatá salsa sála tango strán plus veľkosť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty