V Krku Houndstooth Sveter Vesta 2020 Cardigan Pulóver bez Rukávov Svetre Ženy 2020 Jeseň Zima Pletené chaleco punto mujer

Novinka

€11.13

Veľkoobchod a drop shipping sú vítané.pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo.pre drop shipping, môžeme loď produktov do vašich zákazníkov priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli.

Všetky produkty v našom obchode podpory nie je dôvod, aby bez návratu a vrátenie peňazí do 15 dní potvrdiť prijaté tovaru.vrátane Rusko, Francúzsko, Španielsko, usa, Brazília, Poľsko, Holandsko, Kanada,Veľká Británia, Izrael, Južná Kórea, Austrália, Nemecko, Taliansko, Saudská Arábia a spojené arabské emiráty celkom 16 krajín.

Vesta Veľkosť

dĺžka: 51 cm; Ramenný: 45 cm; Poprsie: 112 cm

Vesta len, Tričko nie sú zahrnuté.

1: skutočná položku farby sa môžu mierne líšiť od obrázka vyššie, je preto, že rôzne obrazovky počítača, farby sú rozličné. 2: prosím, postupujte podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nevyberajte podľa vašich návykov. 3. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.vezmite prosím na vedomie, keď ste meansure. 4: O Spätnú Väzbu.Vaše nákupné skúsenosti je pre nás veľmi dôležité a iných zákazníkov.Chceli by sme vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a služieb.Ak nie ste spokojný / á s akýmkoľvek aspektom našich služieb, prosím kontaktujte nás prvý, aby sme sa mohli pokúsiť vyriešiť váš problém.

Štítky: prehoz cardigan urob si sám, cardigan zavalitý, angora cardigan, jumper red, cardigan ženy, obyčajný ženy cardigan, bambusové cardigan, punto taliansko, lampa punto, biela punto.

Sezóna Jarné/Jesenné
Vzor Typ Prehoz
Štýl Preppy Štýl
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Technics Počítač Pletené
Hrúbka Štandard
Uzavretie Typ ŽIADNE
Golier V-Neck
Materiálové Zloženie Akryl
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Vesta, Bez Rukávov
Materiál Akryl
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov

Napíšte svoju recenziu!

V Krku Houndstooth Sveter Vesta 2020 Cardigan Pulóver bez Rukávov Svetre Ženy 2020 Jeseň Zima Pletené chaleco punto mujer

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty