Cool kocka U18GT U16GT Newman N17 Newman T7 T3 plochá batéria 3,7 V generácia 319498

Novinka

€10.00

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka!Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie 3,7 V-4.2 V sú normalBattery Veľkosť a Kapacitu má chyby rangeBut môžeme nájsť vhodnú pre vás. 3. Väčšina typov batérií neboli striekané Batérie ModelVoltageCapacityetc., Č Maloobchod BoxPacked Bezpečne v Bubline Taška. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak táto položka s plug majte prosím na pamäti, povedzte nám, aké plug ste wantotherwise pošleme na položku bez konektora na vás.Funkcie: 1. 100% zbrusu nový. 2. Vysoká kvalita a vysoká nosnosť. 3. Vstavaná ochrana obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. 4. Balík obsahuje: 1 x KS lítium-polymérová Nabíjateľná batéria.Aplikácie 1. Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skratu atď. 2. Tento produkt je hlavne platné pre MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS, PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofón, Záznamník Mobilný Telefón Núdzového Napájania počítača Tablet PC, mobilného Telefónu, PDA, KAMERY, Napájania Banka DVD EVD Smart Hodinky E-knihy Notebook Vrtuľník Elektronická Cigareta Ploché Slúchadlá Digitálny LED a iné elektronické zariadenia.

Model výrobku: 309295

Nominálna kapacita: 3000 MAH

Veľkosť produktu: hrúbka 3 MM (+. 0,2 M M ) široká 90 MM (+. 0,5 M M ) * Dĺžka 98 MM (+. 0,5 M M )

Menovité napätie: 3,7 V

Nabíjacie napätie: 4.2 V,

Nabíjanie teplota: 0 stupňov C ~ 45 ° C

Absolutórium teplota: -20 stupňov C ~ +60 C

Skladovacia teplota: -20 stupňov C ~ +35 C

Nabíjací prúd: štandardný poplatok: 0.5 C Rýchle nabíjanie: 1.0 C

Štandardné nabíjanie metóda: 0.5 C CC (Heng Liu) poplatok 4.25 V Znova, znova CV (konštantný tlak) 4.2 V), kým sa nabíjanie nabíjací prúd je menšia ako 0,05 C

Maximálny nabíjací prúd: 1C

Maximálny výbojový prúd: 1C

chrániť IC parameter : Preplatok na ochranu napätie 4.20 V + 0.05 V Priebehu vybíjania ochranu napätie 2.7 V + 0.1 V, Povolený maximálny prúd 3A .Rôzne modely, veľkosti vnútorný odpor je tiež rôzne.

Život jedného, MP3 lítiová batéria

Ako je mobilný telefón, lítiová batéria, životnosť MP3 vstavané lítiové batérie je približne 300-500 krát hlboké a hlboké (národný štandard).To je, po jednom alebo dvoch rokoch používania, čas prehrávania sa bude zrejme skrátil, a niektoré dokonca nie je možné používať úplne, musíte nahradiť novú batériu používať.A takmer všetky rôzne stroje nemajú za služby, s cieľom znížiť náklady na inštaláciu B batéria sa používa v batérie (pôvodné výrobky, chybné výrobky, stupeň), tri mesiace po použití výkon batérie môže byť rovno dole, kratšiu životnosť.

Dve, MP3 lithium-ion batéria doba prehrávania

Čas prehrávania sa vzťahuje na kapacitu batérie a spotrebu energie zariadenia.Čím väčší displej, tým viac energie sa spotrebuje, a väčšie batérie.Kapacita MP3 lítiová batéria nižšie 1.2 palcový displej je spravidla v 150--300mAh, čas hrá po celý elektriny je asi 8 hodín, kapacita MP3 1,5 až 1,8 palcový displej je všeobecne 300--1000mAh, batérie kapacity 2.5 palcový displej MP4 je o 1800mAh.Rôzne karty stroj nepoužíva po službe.S cieľom znížiť náklady, sa používa v B produktu elektriny v zaťaženie stroja.Všeobecný kapacita bazéna je o 20% nižšia ako Je, a hracia doba je kratšia.

Tri, ako povedať svoj stroj je batéria problém?

Ak váš MP3, Bluetooth, prístroj má nasledujúce jav, batéria musí byť vymenená.

1. To bolo použité na viac ako jeden rok, a hrá (pohotovostného režimu) čas je samozrejme v skrátenej (asi 3 hodiny), čo znamená, že kapacita batérie sa zníži a životnosť je hore.

2, nie je možné zapnúť, alebo vypnúť: batérie je krátky circuited alebo má zlú kvalitu, plyn, ktorý stúpa alebo vnútorný odpor sa zvyšuje, a batéria je neplatný.

3, vysielanie efekt je ešte horšie: vnútorný odpor batérie zvyšuje a výstupné napätie je príliš nízke.

4, nemôžu byť prehrávané vo všetkých: Batérie krúžok alebo ochranu obvod kruhu, zlyhanie batérie.

Poznámka: ak MP3 začína byť normálne, a neskôr sa zistí, že porucha, viac ako 90% je batéria dôvod, pretože v iných elektronických komponentov krúžky sú menej pravdepodobné, a batéria je spotrebný materiál, kvalita je nerovnomerné, a nabíjačky je vo všeobecnosti vysoké výstupné napätie, nie obmedzený tlak (4.2 V) funkcia pre lítiové batérie, úplne na batérie.Linka ochrany je ľahko poškodiť.Cenným MP3 nie je možné používať pre malé batérie dôvod je veľmi nepríjemné.

Štítky: pc tablet, 8 palcový puzdro pre tablet, tv, t8, 8 palcový android tablet, kocka tablet, 4g android tablet, 1 920 x 1 200 tabliet, 8 palcový tablet, 4g tablet.

Súbor Typ Batérie Iba
Stav 100% Nový
Číslo Modelu Batérie
Použitie Iné
Množstvo 1pcs
Veľkosť Prismatic
Názov Značky yorwats
Nabíjateľná Áno
Package Áno
Druh Li-polymer
Ochrana PCB
Služby Shop Záruka
Miesto Pôvodu Čína
Náhradné Batérie Áno

Napíšte svoju recenziu!

Cool kocka U18GT U16GT Newman N17 Newman T7 T3 plochá batéria 3,7 V generácia 319498

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty