VEĽKÁ VEĽKOSŤ L~3XL Lete Sexy Perličiek Drahokamu V Krku Priehľadnej Čipky Dlhé Šaty Dámske Ženy, Plus Veľké Club Night Party Šaty Vestido

Novinka

€21.70

VEĽKOSŤ:CM PRSIA PÁS CELKU

DĹŽKA F/L 84 ( vhodné pre 82-92) 70 136 XL 90 ( vhodné pre 92-102) 78 136 XXL 98 ( vhodné pre 102-112) 86 136 XXXL 106 ( vhodné pre 112-122) 94 136 Poznámka: Vzhľadom na rôzne opatrenie, metódy a nástroje, veľkosť môžu líšiť v závislosti od približne +/-1-3 v určenej merania.Drobné farebné rozdiely môžu byť spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.To je normálne akceptované chybu.Ďakujem za pochopenie!!! ( 1cm=0.3937 inch )

Úvod

* Sme profesionálne predávajúceho na plus veľkosť dámske oblečenie a poskytovať vysoko kvalitné produkty v 100% reálne obrázky.

* Ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím, pridajte si tie, ktoré chcete v grafe, objednať a nechať odkaz na nás, dáme vám najlepšiu cenu, potom budete platiť.Ak si on-line podnikania, akceptujeme poklesu prepravy a získate veľmi dobrú cenu.

Doprava

* Budeme kontrolovať každé oblečenie pred zásielku a odoslať vaše oblečenie v 1~3 pracovný deň, zvyčajne po zaplatení potvrdenie.

*Takmer pozemky sú dodávané www.agc.sk štandardná doprava, kde môžete sledovať všetky informácie o zásielke.Upozornenie: cla je mimo našej kontroly .Nemôžeme zaručiť, 0 daňových poplatkov a nebude niesť žiadnu daň, poplatok, ale môžeme sledovať váš návrh.

*Ak nemôžete successuflly receice vašej zásielky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr alebo otvorený spor o vrátenie dane o túto zásielku pred objednávky uzavreté.

Návrat & Politiky

*Prijímame vrátiť v originálnom balení do 7 dní po príchode.Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou.

* Ak nemôžete prijímať parcely, na čas, budeme vrátenie peňazí vám!

Štítky: nočné košele veľkosť ženy, vintage noc šaty veľkosť, nočné šaty dámske sleepwear veľkosť, isa čaj, party šaty pre ženy 2020 módy sexy, odnímateľné rukávy pre večerné šaty, elegantné šaty žien pre svadobné party sexy, odev šaty žien veľkosť, nočné šaty ženy tajomstvo, šaty štrasom.

Rukáv Štýl nádrž
Dĺžka Šiat Členok-Dĺžka
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Pohlavie ŽENY
Farba Štýl Prirodzené Farby
Materiál Polyester
Silhouette Prezervatívy
Dekorácie Lištovanie
Pasu ríša
Sezóna Leto
Vzor Typ Pevné
Textílie Typ Šifón
Výstrih V-Neck
Štýl Sexy & Club

Napíšte svoju recenziu!

VEĽKÁ VEĽKOSŤ L~3XL Lete Sexy Perličiek Drahokamu V Krku Priehľadnej Čipky Dlhé Šaty Dámske Ženy, Plus Veľké Club Night Party Šaty Vestido

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty