Zliatiny Magnet Pracky Leopard Náramok Ženy Náramok Kožený Náramok Ccopper Trubice Náramok Valentína Darček k Narodeninám.. #

Novinka

€2.66

Popis Výrobku:

Hlavný Materiál:Papier

Veľkosť listu:42 x 30 cm(S), 82 x 59 cm(L)

Veľkosť balenia:31.1 x 2.8 cm(S), 62.3 x 5,5 cm(L)

Počet Pc:1PC

Funkcie:

Naša mapa ponúka živé farby, presné kartografické údaje, krajiny, vlajky a orientačné body.Vytlačené na hrubé kriedovom papieri a chránených s laminované dokončovacie, naša mapa príde bez škrabancov a zabezpečuje kvalitu.

Udržať vaše cestovné spomienky nažive!Ideálny darček pre cestovateľov.Dáva si kreatívny spôsob, ako zaznamenávať všetky vaše cestuje na jednom mieste.

Aby učenie bolo zábavné!Svet stieracie mapa je skvelý vzdelávací nástroj pre učiteľov, rodičov, homeschoolers, a deti.

Použitie gitara vybrať, pero scratcher, alebo mince(Nie je Súčasťou dodávky), aby sa ľahko stieracie miesta, ktoré ste navštívili, bez poškodenia cestovné mapy sveta.

S vynikajúcou papierovej dutinke balenie, presné deliace línie a veľkostí, môžete škrípanie mapu s vašimi blízkymi, priateľmi, deti a zdieľať príbehy a nové dobrodružstvá.

Skvelé pre cestovanie nadšencov, alebo dobrodruh.Perfektný darček pre zanietený cestovateľ, alebo možno niekto by ste sa chceli posunúť do vidieť trochu viac zo sveta.

Package Zahrnuté:

1 x Stieracie Cestovnej Mape

Štítky: magnet na zadnej strane telefónu, Neodýmu, magnety pre zdravie a uzdravenie, priemyselné dvere magnet, vedúci svetlo magnet, magnet kolo, magnetom pre telefón, magnet prút, magnet rúry, magnet krúžok.

Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Materiál Papier

Napíšte svoju recenziu!

Zliatiny Magnet Pracky Leopard Náramok Ženy Náramok Kožený Náramok Ccopper Trubice Náramok Valentína Darček k Narodeninám.. #

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty