Steny výzdoba textílie plagát naruto hokage anime fanúšik umenia Mangekyou Sharingan PAT098 pre izba dekor domáce dekorácie (frame je k dispozícii)

Novinka

€6.27

Vitajte Na Pipeng Obchode!Popis

Náš obchod sa špecializuje na všetky druhy výtvarného plagáty na stenu art izba dekor domáce dekorácie.Predmety našich plagátov obsahujú animácie, príroda, šport, obrázok, filmy (TV play), hry, zvierat a pod.

Materiál z našich plagátov je Tkanina, s jemnou textúrou a hladký povrch.To je veľmi tenké, nie vodotesný, ale môže to byť zachovaná na dlhú dobu.

Vzhľadom na obrazovke rozdiel a nastavenia fotoaparátu, reálne plagát môže mierne líšiť od toho, čo vidíte na obrazovke.Dúfame, že sa vám môže to pochopili.Ponúkame obdĺžnik plagáty (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 80cmx120cm) a námestie plagáty (30cmx30cm,50cmx50cm, 60cmx60cm, 80cmx80cm).Zabezpečujeme aj viac kusov plátne, plagát, zmes (napríklad 5 kusov zmes, 3 kusy v kombinácii atď.).

Platby

Všetky platby uskutočnené na www.agc.sk sú spracované prostredníctvom PayPal alebo Alipay.Doprava

Ak sa rozhodnete štandardná doprava (napríklad E-Štandard ), je doprava zdarma.Ak sa rozhodnete expresná doprava (ako DHL), mali by ste zaplatiť za prepravu.Podmienky Predaja

O Drevený Rám

Na neškodné drevené rámy sú k dispozícii, môžete vybrať plagáty s rámom, alebo nie.Rámy majú stanovené veľkosti (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm).Ak veľkosť rámu, ktoré potrebujete, nie je ako to, čo je uvedené dopredu, prosím, kontaktujte nás pred platby.

Vzhľadom k dlhej distribúcia vzdialenosť, ak plagát je odoslaný po montáž rámu, plagát je veľmi ľahké byť poškodený na ceste.Takže musíte montáž na rám sami (s Rámom, urob si sám).Nebojte sa, poskytneme pokyny, a to nie je ťažké pre montáž na rám.

O Vlastný Plagát

Ak chcete tlačiť svoje vlastné fotografie, kontaktujte nás, a posielať svoje vlastné obrázky k nám.Obrázky môžu byť akéhokoľvek formátu JPG lepšie.Vyššie pixelov obrázky majú, tým lepšie plagáty vzhľad.Po obdržaní vašej obrázky, zašleme vám špeciálny odkaz, potom si môžete kúpiť.Okrem výbere obrázkov, môžete tiež vybrať svoj obľúbený veľkosť.O Mne

Ak vy, alebo vaši priatelia potrebujú tlačiť wall art textílie plagáty pre miestnosti dekorácie domova ako foto plagát, obraz, plagáty, maľba plagáty, atď., náš obchod je dobrou voľbou!

Budeme poskytnúť najlepšiu kvalitu plagáty a najlepšie služby pre vás s integritou.Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať Centrum Správ z www.agc.sk Platformu, budeme sa snažiť vyriešiť to.

Prajem vám veľa šťastia každý deň!

Štítky: sharingan, batohy naruto hokage, modul družstvo, pein krúžok, rámec naruto, akatsuki pein, móda joker, naruto miniatúrne hokage, naruto hokage muž, akatsuki cosplay krúžok.

Materiál Tkaniny Tkaniny
Formulár Byt
Rám režim Bez rámu
Pôvodný No
Názov Značky XMHMJ DEKOR
Číslo Modelu NO
Predmety Animácie
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Rám No
Technics Sprej Na Maľovanie
Médium Akryl
Podpora Base Plátno
Druh PLAGÁT
Štýl Moderné

Napíšte svoju recenziu!

Steny výzdoba textílie plagát naruto hokage anime fanúšik umenia Mangekyou Sharingan PAT098 pre izba dekor domáce dekorácie (frame je k dispozícii)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty