Auto Kryt Sedadla Oxford Pu Kožené Autosedačky Chránič Rohože Dieťa Dieťa Podložky Seat Ochranné Mat Pre Dieťa Deti Ochrany Vankúš

Novinka

€5.37

Funkcie:

1.To môže byť používané bez ohľadu na štýl: môže byť použité bez ohľadu na to, bezpečnostné pásy, štýl a vzor, a isofkx poloha bola vyhradená.

2.Non slip vzduchu a priepustnosti Xiao Mian dot: späť dot design, dobrú odolnosť proti sklzu a vzduchovej priepustnosti, dobrú ochranu kožené sedadlá.

3.Humanized uskladnenie čistého vrecka: spodnej čistého vrecka design môžete uložiť drobnosti, mlieko fľaše, nápojové fľaše, atď.

Popis:

Najlepšie ochranný kryt pre váš automobil seat pred poškriabaním.Tento poťah je vyrobený z vysoko spevnená premium materiálu a je preto veľmi ťažké nosenie.Tento ochranný obal je vhodný pre všetky typy autosedačky, detské koše a detské sedačky.Top je m.Garantované pre pokojné správanie dieťaťa sedadlá počas jazdy.

Špecifikácie:

Farba:čierna

Materiál: Koža + Oxford + Pearl Bavlna

Veľkosť:sedacia 45*48 CM, operadla 48* 66 CM

Package Zahrnuté:

1 * Ochrana Vankúš

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: autosedačky deka cestovanie, hrubé autosedačky ochrany, autosedačky deka etsy, audi kryt sedadla, motocykel sídlo ochrany, e tron kožený poťah, tesla kryt sedadla, chránené autosedačky, bobono autosedačky deka, asx autosedačky ochrany.

Položka Šírka 45cmcmcm
Druh Materiálu Koža + Oxford + Pearl Bavlna
Nastaviť Kus 1
Názov Značky IZTOSS
Pôvod CN(Pôvodu)
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Položka Hmotnosť 0.55kgkgkg
Položka Dĺžka 48cmcmcm

Napíšte svoju recenziu!

Auto Kryt Sedadla Oxford Pu Kožené Autosedačky Chránič Rohože Dieťa Dieťa Podložky Seat Ochranné Mat Pre Dieťa Deti Ochrany Vankúš

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty