Ručné Elektrické Vŕtačky Držiak Multi-Function Presnosť Elektrickú Vŕtačku, Stredová Lavica Vŕtať Univerzálny Držiak Mini Micro Lavičke Vŕtačka

Novinka

€77.14

Vlastnosti: ✔To heavy duty vŕtací stojan je určený pre vŕtačky, ktorých golier priemer je od 38 mm do 42mm(1.5" na 1.65") s dodané zníženie bush.S týmto vŕtací stojan, vŕtanie na povrchy, kolo obrobkov a dosiek môže byť vykonané s absolútnou presnosťou.

✔Výrazne lacnejšie ako nákup plný vrták, stlačte tlačidlo.Táto vŕtačka stlačte stojan má všetky potrebné funkcie, očakáva, že v plnej veľkosti vrtákov stlačte stáť.

✔Obsahuje samostatné úpravy na obmedzenie stlačte hĺbka a vrtné výškou, takže si môžete zmeniť vŕtať pozíciu s minimálnym rizikom za-vŕtanie do stojana.

✔Vŕtačku golier môže byť upravené tak, aby vyhovovali rôzne nástroje a stojan sa dodáva s 3 rôzne veľkosti golier vložky, aby vyhovovali menšie vŕtačky.

✔To má robustný stĺpec bar a základňu má otvory pre montáž stroj podpredseda, a 4 upínacie miesta pre montáž pevne váš pracovný stôl .Je tiež vybavený hĺbka úprava mierky a zastaviť i-tej nastaviteľný rozsahu krúžok pre presné nastavenie vŕtacích, až do posledného milimetra.

Špecifikácia: Názov: elektrická vŕtačka držiak

Materiál: Hliníková zliatina

Základná doska materiál: liatina

Vreteno: 400mm / 15.75 palec

Upínanie: 38-42mm / 1.5 * 1.65 palec

Jedným ťahom: do 60 mm (2.36 inch)

Veľkosť: 49 * 22 * 16 cm / 19.3 * 8.66 * 6.3 palec

Farba: ako zobraziť

Balenie zahrnuté:

1 * Elektrické Vŕtačky Držiak

Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.

Štítky: pre hilda, flexibilný hriadeľ nástroj, krivka univerzálne vŕtanie, prípade univerzálne vŕtanie, kohút záhrada, chuck dremel, Vŕtačka Stlačte, žaba rybník, vŕtačka flex, flex hriadeľ nástroj.

Veľkosť 49 * 22 * 16cm / 19.3 * 8.66 * 6.3inch
Základná doska materiál Liatina
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Napínacia 38-42mm / 1.5 * 1.65 palec
Materiál Hliníkové Zliatiny
Jedným Ťahom do 60 mm (2.36 inch)
Číslo Modelu elektrickú vŕtačku držiak
Vreteno 400mm / 15.75 palec
Farba Ako zobraziť

Napíšte svoju recenziu!

Ručné Elektrické Vŕtačky Držiak Multi-Function Presnosť Elektrickú Vŕtačku, Stredová Lavica Vŕtať Univerzálny Držiak Mini Micro Lavičke Vŕtačka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty