Veľkoobchod Biely Anjel Aura Quartz Bod Elektrolyticky Pokrývajú Crystal Klastra

Novinka

€8.45

Veľkoobchod Biely Anjel Aura Quartz Bod Elektrolyticky Pokrývajú Crystal Klastra

Ite t m Vysvetliť

Názov Prírodný krištáľ klastra

Materiál crystal

Hmotnosť

g

Dĺžka

cm

Šírka

cm

Veľkosť

cm POZNÁMKA 1.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov,vďaka za pochopenie.

3.Všetci vieme, že nie sú rovnaké listy slovo,pretože oni sú naturals, aj kamene sú všetky naturals, takže tam bude trochu odlišné od každého kusu.Budeme loď tovaru náhodne,prosím, láskavo na vedomie,ale sme sľub, ktorý sme vám poskytne najlepšiu kvalitu.

1.Vitajte na nákup našich produktov, po prijatí tovaru uspokojivé prosím zanechať dobrý hodnotenie tous, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, budeme podľa stavu výrobku, plné alebo čiastočné vrátenie peňazí,

2.Všetky produkty v našom internetovom obchode sú zaznamenané v prirodzeného svetla.Uistite sa, že výrobok je intuitívne a pravdivé.

3. Ak chcete prispôsobiť produkt, prosím kontaktujte nás a poskytnite nám s produktom obrázky vypracovať vašich požiadaviek a špecifikácií.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim požiadavkám.

4.Ak chcete veľkoobchod veľké množstvo výrobkov, alebo prispôsobiť veľké množstvo výrobkov, kontaktujte nás a dohodnúť sa na cene.My vám poskytne kvalitné a lacné produkty pre splnenie vašich požiadaviek.

Štítky: mousepad razer, prívesok anjel, anjel aura quartz, hangču cainiao riadenie dodávateľského reťazca co, anjel aura rose quartz, anjel aura, crystal kameň selenite, aura klastra, aura quartz, držať ťa v mojom srdci.

Štýl feng shui
Prírodný krištáľ Prírodný Krištáľ Klastra
Materiál Crystal
Tému Maskot
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky dhmszb
Regionálne Funkcie Čína

Napíšte svoju recenziu!

Veľkoobchod Biely Anjel Aura Quartz Bod Elektrolyticky Pokrývajú Crystal Klastra

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty