Multi-Funkcia Min Faux Kožené Šperky Box Prenosný Úložný Organizátor Multi-Layer Veľké Cestovné Puzdro

Novinka

€2.60

Popis

Nenechajte si ujsť túto šperky box!To je pekné a ideálny darček pre dievčatá a ženy.Atraktívny vzhľad, chráni šperky pred prachom a poškriabaním.Kúpiť teraz a dať jej prekvapenie!To je Anti-Abrazívny, Non-Deforming a Stálofarebné.Rozmery s 13.4 x 11.5 x 8,3 cm/ 14.6 x 11 x 4 cm , Môžete Si ho Vziať na Vašej Ceste, aby všetky Svoje Obľúbené Šperky na Jednom Mieste.

Funkcie

- Farba: Ako na obrázku. - Materiál: PU. - Veľkosť: 13.4 x 11.5 x 8,3 cm/ 14.6 x 11 x 4 cm . - Módny dizajn, zobraziť šľachtického temperament a módne kúzlo, sa môže plne chrániť jewerly, ktoré zabraňujú strate. - To je pekné a ideálny darček pre dievčatá a ženy. - Atraktívny vzhľad, chráni šperky pred prachom a poškriabaním. - Úložný priestor pre prstene, náušnice , náramok, náhrdelník, atď.

Balenie Obsahuje 1 x šperky box

1.Prijímame PayPal len. 2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor PayPal. 3.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky. 4.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu.Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

Štítky: taška travel pack, orgán cestovanie, cestovný pas, cestovné peňaženky, balenie cestovanie, príslušenstvo cesta, toaletná cestovanie, plavba cestovanie, značka travel, cestovné puzdro, Cestovné Nepremokavé.

Technics Lesklý
Názov Značky faroot
Štýl Európa
Lattice Množstvo Multifunkčné
Zaťaženie 100 kg
Funkcia Skladanie
Produkt Šperky Box
Špecifikácia Other
Použitie Šperky
Materiál PU
Kapacita 12L
Tvar Námestie

Napíšte svoju recenziu!

Multi-Funkcia Min Faux Kožené Šperky Box Prenosný Úložný Organizátor Multi-Layer Veľké Cestovné Puzdro

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty