1Pc železných de solda fer a souder Elektronika DIY MT-100 Nástroj varná Plynová Spájkovačka Zbraň Ranu Pochodeň Bezdrôtový Spájkovacie Pero Žehlička

Novinka

€6.68

Nové Balenie Akumulátorové Baterky Spájkovačka MT-100 Bután Plynu Spájkovačka Pero Doprava Zadarmo

Funkcie : Toto je vynikajúci Bezdrôtový Spájkovačka.Je ideálny pre ktoré jemná.Teplota tavenia, mäknutia; pretvorenie pracovných miest, ktoré štandardnú ranu pochodeň by nemal byť dostatočne alebo dostatočne presné.Je veľmi jednoduché dopĺňanie ako jeho špeciálny dizajn, náplň plynu na začiatku tohto produktu a vylepšujte toto tlačidlo VYPNE, keď dopĺňanie.Bude držať len dostatok plynu v jeho komory, aby sa ubezpečil, dostanete prácu bezpečne a úplne hotové.Spájkovačka Nástroj s modrým perom tvar.Špecifikácia : Plyn Kapacita: 8ml Plameňa: cca 1300 stupňov; Tron tip: okolo 450 stupňov Materiál: pevný plastový Farba: Ako na obrázku zobraziť Položku veľkosť: 130*19 mm veľkosť balenia: 189*78*24 mm Hmotnosť: 77g POZNÁMKA : 1. Nie je žiadne palivo v tejto položke v záujme bezpečnosti zásielky.

2. Táto položka nie je auto-zapáliť, takže budete musieť použiť svoje vlastné zdroj požiaru ho spustiť.

3. Nie naplňte nádrž s plný plyn, inak to bude spôsobiť požiar, pretože tlak, a odvod vzduchu diery, budú blokované hore.

4. Rukoväť bude trochu teplé po krátky čas používania.Balenie : 1 x Bután Plynu Spájky Železa Nástroj

Štítky: tvár atrament, handskit, elektrická inštalácia nástrojov, vojak železných, plyn železa spájky, horák, spájkovačka mt 100, piezoelektrické plynová spájkovačka, plynová spájkovačka mt, džbány železných, porézne plynová spájkovačka.

Využitie Zváranie
Číslo Modelu MT-100
Rozmery 130*19 mm
Výstupná Teplota Vody 1300
Druh Nástroj Ruka Časti
Farba Modrá / Zelená

Napíšte svoju recenziu!

1Pc železných de solda fer a souder Elektronika DIY MT-100 Nástroj varná Plynová Spájkovačka Zbraň Ranu Pochodeň Bezdrôtový Spájkovacie Pero Žehlička

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty