Veľkoobchod Slobodomurárstva Preklopke Kolíky Odznak Mason Freemason LPM057 Čierny Kríž Rytieri Templar poradie Knights of Malta 1 cm

Novinka

€13.40

Materiál:Zliatiny Zinku Veľkosť:1 cm Pokovovanie: zlatenie Procesu: Die udrel Zadok: Pieskované Príloha: Motýľ spojka Dopravy:

DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS Express na možnosti prepravy.Ak potrebujete Expresná doprava spôsobom,obráťte sa mi o detaily pred uskutočnením objednávky.

Colné:

Je vašou povinnosťou jasné, colné vo vašej krajine.Ak tarifné stane,je To vaša povinnosť, aby za ne zaplatiť.Vďaka za vaše porozumenie.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal podmienky.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sú rerurned, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci bude zodpovedný za shiping poplatky vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: chladnička magnet malta, šátek frank macon, slobodomurárstva insígnie pin, freemason, pracovné nástroje slobodomurárskej, templar, mason pin, nemecko rytieri kríž, slobodný murár, kríž templar.

Tému Vlastenectvo
Názov Značky XZBN
Materiál Kov
Regionálne Funkcie Európa
Štýl Náboženské

Napíšte svoju recenziu!

Veľkoobchod Slobodomurárstva Preklopke Kolíky Odznak Mason Freemason LPM057 Čierny Kríž Rytieri Templar poradie Knights of Malta 1 cm

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty