Vianočný Adventný Kalendár Látkové Koberčeky Tašky Vianočné Odpočítavanie Kalendár Darček Šnúrkou Tašky, Vrecia Pre Domáce Vianočné Dekorácie

Novinka

€7.14

Odrážky:

1、High-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitné plátna, krásne a trvanlivé.Môže byť použitá pre uloženie malých objektov, každý deň, a lano, ktoré môžu byť použité na výzdobu vázy.Môžu byť tiež uložené a znovu použiť.

2、Príslušenstvo Výrobku: 24 tašky + 24 klipy + 10 metrov motúzov + sada digitálnych nálepky.Candy bag je šité na oboch stranách s manželskou šnúrkou.

3、Vianočné Odpočítavanie Kalendár: Unikátne candy bag, DIY Vianočné odpočítavanie dekorácie.Rodičia a deti môžete dať cukrík v candy bag každý deň počítať dole príchod Vianoce spolu.

4、, Kde na Použitie: Môže byť zavesený na krb podľa šnúrkou alebo zdobia Vianočný stromček.Môže byť použitý s Vianočné pančuchy na výzdobu miestnosti, na Vianočné Odpočítavanie.

5、Široké použitie: Ideálny na Vianoce, deň Vďakyvzdania a ostatné sviatky, dekorácie visí na krb, plášť bannery, stromy, schody, zábradlia a iné miesta, vrecká plné občerstvenie, malé darčeky, ktorí Chcú fľaši, otvorené až do 24., deň Vianoc príde.

Špecifikácie:

Názov: Vianočné Adventné Látkové Koberčeky Tašky Nastaviť

Materiál: látkové

Štýl: nemecký, 6-farebné čísla

Kategória: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

24 * Taška

24 * Klip

1 * Konopné Lano 10m/393.70 v(o)

24 * Číslo Nálepky

Štítky: adventný kalendár darček, adventný kalendár s, adventný kalendár urob si sám, adventný kalendár šperky, adventný kalendár funko, advent, adventný kalendár kinder, advent drevené, adventný kalendár strom, adventný kalendár cítil.

Názov Značky waasoscon
Materiál Handričku

Napíšte svoju recenziu!

Vianočný Adventný Kalendár Látkové Koberčeky Tašky Vianočné Odpočítavanie Kalendár Darček Šnúrkou Tašky, Vrecia Pre Domáce Vianočné Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty