Silikónový anti-jeseň slúchadlá kryt Pre Airpods Ultra Thin Air Struky Chránič Prípade Roztomilý Prívesok Pre Airpods Shockproof Kryt 2yw

Novinka

€1.03

Materiál: Silikón Veľkosť produktu: 55*47*23 hrúbka 1,5 mm Zoznam: Slúchadlá set *1 + ovocie závesy *1

Funkcia:

Chrániť vaše slúchadlá z kolízie, kvapky a vibrácie bez zvýšenia veľkosti nabíjacieho prípade poskytnúť úplnú ochranu pre vaše slúchadlá.Vyrobené z odolného, odolný proti nárazu silikónovej gumy.Poskytuje štíhla pocit a poskytuje dobrú priľnavosť.Flexibilné zábal okolo dizajn pre užívateľské pohodlie.To dokonale zhoduje s tvarom slúchadiel.Toto je najbezpečnejší a najľahší spôsob, ako vykonávať svoje slúchadlá.Ľahko otvoriť port, non-sklzu, odolné proti poškriabaniu, prachu-dôkaz, protiprachová.

Poznámka:

Vzhľadom na problém streľbe svetla, môžu byť niektoré farebný rozdiel medzi obrázok produktu a produktu, a skutočný objekt je prijatá.Prosím pochopiť.

Štítky: h airpod prípade, airpods prípade roztomilý prisluhovači, airpods prípade roztomilý qoutes, airpod kryt pro, airpod prípade pro, 433 smart home, pan airpod prípade, airpods prípade roztomilý strom, airpods prípade nahrávač, alt airpod prípade.

Funkcia 2 Shockproof Ochranný Kryt
Materiál Silikónové
Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
Funkcia 5 Nabíjanie Box Prípade Airpods Slúchadlá Prípadoch
Funkcia 4 Účtovná Odolný proti nárazom Chránič kryt
Názov Značky ZGPAX
Veľkosť 55*47*23MM
Číslo Modelu Slúchadlá Prípadoch
Funkcia 1 Vysoká Kvalita
Funkcia 3 Silikónová Slúchadlá Do Uší Prípade
Package No

Napíšte svoju recenziu!

Silikónový anti-jeseň slúchadlá kryt Pre Airpods Ultra Thin Air Struky Chránič Prípade Roztomilý Prívesok Pre Airpods Shockproof Kryt 2yw

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty