Romantické rande Rezanie Zomrie pre DIY Scrapbooking Decoretive Razba Stencial DIY Decoative Karty die fréza

Novinka

€3.42

Ak ste nájsť produkty zlomené alebo chýbajúce pri prijatí zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme sa vždy dá spokojní výsledok!

Veľkosť:9.9*7,7 cm(3.89*3.03 v) Materiál: Kov Farba: Silver grey Package: funkcie opp taška s Dizajnom: rovnaký Ako na obrázku Funkcie: 1, textúru, je mäkké, ľahké DIY. 2, v kombinácii s rôznymi vzormi, dosť, aby vyhovoval vašim potrebám. 3, môže byť použitý pre fotoalbumy. 4, je tiež dobrou voľbou pre dary, aby prekvapenie pre svojich priateľov.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku" ,Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

Štítky: im deti oblečenie chlapec, merlin monroe slov, im dlhé rukávy mužov, im sherlocked prípadoch, morská víla dieťa fialová, im celebrity džungli, im náušnice visiace, im zlomil smalt pin, merlin monroe hobby.

Materiál Kov
Vzor Typ Obdĺžnik
Číslo Modelu ZP044
Farba Striebro Šedá
Veľkosť 9.9*7.7cm
Použitie Rezné Nástroje/Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Romantické rande Rezanie Zomrie pre DIY Scrapbooking Decoretive Razba Stencial DIY Decoative Karty die fréza

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty