Starožitný QingDynasty Ručne vyrábané strieborné dragon kanvica / nádoby,Ručne vyrezávané remeslá,najlepšie zber a ozdobu

Novinka

€58.02

Táto položka je pomerne zriedkavé a jeho rezbárske remeslo je veľmi unikátny.To exponátov starovekej Čínskej brilantné histórie kultúry a moderné plavidlá, takže technika.Je to tiež symbol šťastia a šťastie.To vám prinesie dlhovekosť, šťastní, bohatí a šťastie , a to je možné pridať špeciálne krásny spot, ak ste si to doma.Má veľmi vysokú úroveň zberu hodnotu.Ponuka s dôverou a nenechajte si ujsť to!Veľa šťastia!.Počasie si začínajú zbierať; alebo zanietený zberateľ, toto je položka, ktorú nechcete nechať ujsť.Ponuka s dôverou !

Náhradu, Ak máte akýkoľvek problém, keď dostanete tovar, Prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní.Samozrejme, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, Prosím, poslať späť položku do 14 dní .Budeme radi, vymeniť, nahradiť alebo vrátime v plnej výške.

Štítky: mosadz bull, kanvica vintage, kanvica váza, medené kanvice, ox socha, bronzová socha býka, kanvica s drakom, hlina kanvica, smalt kanvice, hlina kanvica.

Názov Značky edmoogrel
Vek Starožitný
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Materiál Kov
Veľkosť Veľkosť (H10cm) ) (L 12.5 cm)
Glazúra Typ Pigmentované
Štýl Ľudové Umenie
Regionálne Funkcie Čína
Tému Maskot

Napíšte svoju recenziu!

Starožitný QingDynasty Ručne vyrábané strieborné dragon kanvica / nádoby,Ručne vyrezávané remeslá,najlepšie zber a ozdobu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty