12 PWM 4-Wire Teplota Rýchlosť Radiča za PC Ventilátor Počítača znížiť Hluk Ventilátora R9JC

Novinka

€3.22

12 PWM 4-Wire Teplotného Regulátora Otáčok pre PC Ventilátor Šasi Skrinku Počítača Ventilátor na zníženie Hluku

OOTDTY

Poznámka: Tento ovládač je možné len ovládanie štandardné 12V 4-wire PWM ventilátor a kontrole vnútorného okruhu rýchlosť 4-wire ventilátor podľa výstupe pwm signál, bez vypnutia ventilátora napájania, bez zmeny ventilátora napätie, a nie je možné ovládať 2-wire, 3-wire a non-standard PWM ventilátory

1. Vstupné linky: červená a čierna napájacie káble sú iba zvárané s 12V pozitívne a negatívne napájacie káble pre najširšie použitie

2. Teplotná sonda: malé čierne-viedol vodič je krátke a malé, a teplo je nízka kapacita.Je vhodný pre testovanie stiesnených priestoroch a teplotu vzduchu, a odpoveď je pomerne rýchla.Krúžok sonda je zapuzdrený v ringu kovové hlavu, kruh s priemerom 4.2 mm, vhodný pre skrutku montáž na povrch radiátorov alebo iné vykurovanie objektov.

Špecifikácia

Pracovné napätie: DC12V môže pracovať v rozmedzí 8-18V, venujte prosím pozornosť fanúšikov vydržať napätie

Spotreba prúdu: nie viac ako 20mA

Ventilátor rozhranie: 2510-4P chýba 1 koleno (špeciálne rozhranie pre počítač 4P ventilátor)

Ventilátor prúd: rozhranie vydrží 3A, ak potrebujete ovládať väčší prúd ventilátor, prosím ventilátor napájacieho kábla samostatne

PWM výstup rozsah: 10% -100

Pracovná teplota: -10℃ až 60℃

Teplota sondy parametre: NTC 50K B=3950

Sonda teplotná odolnosť: 120℃ pre malé čierne hlavy, 110℃ pre krúžok sondy

Doska veľkosť: 34 mm*19 mm*11 mm (s výnimkou rozšírené rozhranie), ventilátor rozhranie rozširuje 8mm

Východiskové továrenské hodnoty nastavenie parametrov: nízka rýchlosť 20%, zrýchlenie teplota 30°C, zrýchlenie šírka 5°C.V rámci tejto nastavenie teploty, drží teplotnej sondy s dlani urýchli na chvíľu, a sonda dosiahne plnej rýchlosti do 2 minút, ak je zaseknutá do podpazuší.

Tento ovládač je navrhnutý ako kombinácia manuálne ovládanie a automatické regulácia teploty:

1. To je čisto manuálne, keď teplota sonda nie je nainštalovaný: jedným kliknutím/dvakrát kliknite na ikonu (double-kliknite rýchlosť by nemala byť príliš rýchlo) na zvýšenie/zníženie výstroj poloha.Zakaždým, keď budete meniť prevodový pozíciu a pokračovať v behu na 20 sekúnd, prevodové pozícia bude automaticky uložené.Do 20 sekúnd, Č. 2 kontrolka bude blikať rýchlo.Keď prestane blikať, prevodovky poloha bola uložená.Keď je v pozícii, kde to nie je možné pokračovať na zvýšenie/zníženie, na 3/1 indikátor bude.

2. Po inštalácii snímača teploty, použite manuálne nastavenie rýchlosti otáčok ako počiatočné nízke otáčky (dolný riadok rýchlosť).Keď teplota prekročí zrýchlenie teplotu, rýchlosť ventilátora, plynule zrýchľuje s nárastom teploty.Keď teplota dosiahne alebo presiahne sumu zrýchlenia teploty a zrýchlenie šírka (to je teplota, pri plnej rýchlosti), ventilátor je v plnej rýchlosti.

Štítky: automaticly rýchlosť ventilátora regulátor, predaj rýchlosť ventilátora regulátor, mppt, pwm, rada pwm, 170 mm ventilátor, ženské pwm, controler 12v dc motory, rýchlosť ventilátora radiče, 1070 vody, 14 4v dc motor radič.

Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Motora dc motor
Číslo Modelu R9JC9FF101111-A

Napíšte svoju recenziu!

12 PWM 4-Wire Teplota Rýchlosť Radiča za PC Ventilátor Počítača znížiť Hluk Ventilátora R9JC

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty