Behogar Veselé Vianoce Strom Rohožky Flanelové Koberec Non-Slip Podlahy, Dvere Mat Podložku Koberec pre Domáce Izba Vianočné Dekorácie 40 x 60 cm

Novinka

€2.50

Behogar 40 x 60 cm Veselé Vianoce Rohožky Flanelové Non-Slip Bezpečnostné Rohože Podložku Koberec Koberec pre Domáce Izba Vianočné Ozdoby

Podrobnosti:

Funkcie Vianočné classic farba a vzor, pridať silný slávnostnú atmosféru pre váš domov

Mäkké flanelové mat je pohodlné pre vaše holými nohami, ale aj drsný dosť, aby si špinu, keď si ich rub

Navrhnutý tak brilantne, aby sa vaše entryway elegantné a čisté pre ľahkú údržbu

Tieto dvere mat je cúval s non-slip postupne, aby sa zabránilo posúvaniu a približovanie dreva, bezpečné pre seniorov a deti

Opatrenia 24 x 16 palcov a nízkym profilom dizajn, ktorý je ideálny pre vnútorné alebo entryways, ako napríklad spálne, dvere, práčovňa, obývacia izba a viac

Špecifikácia:

Materiál: flanel

Veľkosť: 40 x 60 x 0,9 cm/15.75 x 23.62 x 0.35 palec

K Dispozícii Štýl: A, B, C, D, E, F, G, H, I , J, K

Package:

1 x Rohože

Poznámka: štýl obrázok je len pre vašu informáciu, budeme prepravné právo vzor podľa vášho výberu.

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od obrázka.

2. Ručné meranie možno existujú 1-2cm rozdiel.Prosím skontrolujte a porovnajte veľkosť starostlivo pred nákupom, vďaka! (1 cm = 0.39 inch)

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania.Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: drevené police na wc, kryt strom, dreva knihy, biely koberec kolo na vianoce, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, vianočné koberec pre strom, drevom nástroj nám plug, 60 cm vianočný stromček sukne, xiao redmi poznámka 9t pro, pracovné oblečenie pre ženy office štýl.

Balenie Č Darčekovej Krabičke
Číslo Modelu tappeto natale tappeti natale rohožky vianočné zerbino natale
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Súbor Typ Áno
Názov Značky Behogar

Napíšte svoju recenziu!

Behogar Veselé Vianoce Strom Rohožky Flanelové Koberec Non-Slip Podlahy, Dvere Mat Podložku Koberec pre Domáce Izba Vianočné Dekorácie 40 x 60 cm

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty