Nové 9142213 Zadné PDC Zálohy Parkovanie Distance Control Senzor Pre BMW E83 Lci

Novinka

€4.42

Popis

● Názov produktu: PDC Parkovacie Senzor

● Časť Č.: 9142213

● Výmena Katalógové Číslo : 66209142213,66 20 9 142 213

Obrázok

Spôsob Platby

●Akceptujeme platby cez Paypal , Cresit Karta , Bankový Prevod a iné Platby, ktoré www.agc.sk podporu .

●Skontrolujte svoj platby do 19 dní po aukcie koniec.

●Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás.

Colné poplatky

Medzinárodné Kupujúci Prosím Poznámka:

Dovozné clá , dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Pre niektoré krajiny,napr.: Rusko, Argentína a GreeceDenmark,Fínsko, Izrael a Brazília, Nový Zéland.vlastná vôľa veľmi prísne, zákazník musí spolupracovať v odbavenie pokrok, a ak existuje akékoľvek dane, zákazník musí pokryť.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

Normálne,môžeme skúsiť moje najlepšie pomôže známku nižšiu hodnotu na obale,ak to nie je práca, prosím, pamätajte si, že to nie je zodpovednosť predávajúceho.

Poštovné a dodávky

●Zvyčajne, sme sa poštovné a odovzdať sledovacie číslo zásielky do 24 hodín po celý poukážkou.

Budeme realizovať prísne balenie zabezpečiť, aby sa vaše položky bezpečné.

●My len loď na potvrdenej objednávky adresy.tak, uistite sa, prosím, vašu objednávku adresu zápas dodaciu adresu .povedzte nám, prosím, vaše celé meno a telefónne číslo.

●Dodacia lehota závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.

Ak ste nedostali vašu položky do 40 pracovných dní od rozošleme, prosím, kontaktujte nás prvý.Budeme sledovať zásielky a snažiť čo najlepšie pomôžu čo najskôr,len negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie nie je užitočné ak chcete vyriešiť problém.

Návrat Politiky

●Škody alebo Straty počas prepravy budú vybavovať poškodenie/strate nárokov príslušného dopravcu.Náhrada bude zaslaný až tvrdenie je schválený.Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

●Návrat je prijatá do 14 dní od kupujúceho prijatie položky.

●Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky , vrátiť dôvodu , a vaše www.agc.sk ID .

Kontaktujte nás

●Sme skúsený spoločnosť pracuje na E-commerce rokov.Custmer spokojnosť je náš NIE.1 gól.

●Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte nám ako prvý ,a odpovieme vám čo najskôr.Tiež sa budeme snažiť riešiť to, ako čo najväčšom rozsahu.len negatívnej spätnej väzby, bez komunikácia môže nemôžem si pomôcť vyriešiť problém.

Spätná väzba

Vysoko oceňujeme váš Päť Hviezdičiek Postive spätnú Väzbu .Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnej väzby, bez akéhokoľvek kontaktu.prečo nie nájsť priateľské spôsob, ako vyriešiť problém.Verím, že každý problém sa môže vyriešiť s našimi dobrá komunikácia.

Tešíme sa na servis dobré výrobky a služby.

Spoločne sme vytvorili Viac!

Štítky: elektroinštalácie parkovacie senzory, parkovacie senzory parkovacie, parkovacie senzory ni, bmw x3 e83, e46 facelift gril, auto e39, kľúč na bmw x5 e53, e39 plastové, bmw e90 držiteľ, prístroje na parkovacie senzory.

Car Maker
Výrobca Číslo Dielu
Druh Materiálu Štandard
Jazyk OSD Estónska
Hovoriť Rozsah 1-1.5
Názov Značky CIROK
Výmenný Číslo Dielu
Druh Viditeľné
Názov Modelu 9142213

Napíšte svoju recenziu!

Nové 9142213 Zadné PDC Zálohy Parkovanie Distance Control Senzor Pre BMW E83 Lci

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty