Ručné Lietajúce UFO Lietadlo Lietajúce Spinner Vnútorné Lietanie Hračky Induktívne Pohybu Lietadla, Multiplayer, Zábava Tím Hračky nové

Novinka

€3.89

Popis:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: ABS, elektronické companents

Farba: Ružová/Biela/Modrá

Nabíjanie metóda: USB nabíjanie

Čas nabíjania: 30 minút

Lietajúci čas: asi 5-8 minút

Metódy kontroly: Infračervený senzor

Snímanie vzdialenosť: Lietadlo periférie 5-10 cm

Odporúčaný Vek 3+ rokov

Špecifikácie:

1:indukčné snímače je na dne a okolo neho, môžete citlivé na zistí okolitých objektov a je naprogramovaný sa pohybuje od nich.

2:vrtule bol uzatvorený pružná oka bariéru, bez dotyku potrebné, chránia detské oči a kožu pred poškodením.Nie je potrebné kupovať batérie, toto lietanie hračky je USB bezpečné nabíjanie pre nekonečnú zábavu.

3:Zapnite spínač, Led svetlá, aby to lesk na nočnej oblohe.UFO, lietajúce lopta čaká lietať, až sa jemne hodiť ho do vzduchu, aby sa zabezpečila bezpečnosť.

4:Toto lietajúce UFO adoptes flexibilné ABS materiál na zlepšenie resistantance padanie, Určený pre spaľujúci, nechajte prekážku pred padaním na to.

5:Hrať sólo alebo znásobiť vašu zábavu priechodom s rukou medzi priateľmi a rodinou.

Package Zahrnuté:

1x Lietadiel

1x USB Kábel

1x Návod

Štítky: 2114 motor, ventilátor, ohrievač, 21a 2 usb 4x18650 urob si sám, 21317 stavebné bloky, 21 5 palcový lcd displej, 21inch basový reproduktor, 215inch led podsvietenie, 215 monitor podsvietenie, 21 mm dc napájací adaptér, 2107 svetlo predné svetlomety.

Názov Značky choifoo
Štát Montáž Ready-to-Go
Fotoaparát Vybavený No
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Ručné Lietajúce UFO Lietadlo Lietajúce Spinner Vnútorné Lietanie Hračky Induktívne Pohybu Lietadla, Multiplayer, Zábava Tím Hračky nové

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty