Svalovú relaxáciu a znovunadobudnutie fascial masáž zbraň po fitness cvičenie

Novinka

€185.42

Špecifikácia:

Nájdete veľkosť pred svoje miesto objednávku!Materiál: electroplate a sprejové farby, matné rukoväť Platné scéna: zdravotné masáže Farba: Silver Black Typ batérie: lítium -

Funkcie:

Automatické nastavenie sily Elektrolytické pokovovanie a maľbu proces, kovové textúry. 15 kg tlakové, silný vplyv pevnosť Ultra tichá prevádzka 12 mm amplitúda, silné prenikanie Kategória 6 masáž hlavy, ktoré spĺňajú všetky druhy masáží potreby 2400mAh napájanie lítiová batéria

Tipy :

1. Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania, vďaka! 2. Ak chcete, aby sa vaše zdravie ,Prosím, umyť pred a po použití. 3. Skladujte na chladnom,suchom mieste,mimo dosahu detí. 4. Odporúča sa na použitie na báze vody lubes len, silikónové-založené lubes spôsobí zrušenie reakcie. 5. Vaše súkromie je nanajvýš importancto nás.Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe.

Q&A:

Otázka: Výrobok rovnaké ako obrázok?Odpoveď: Všetky snímate v druhu, ale kvôli mierne odchýlky farby počas procesu displej, snímanie a spracovanie obrazu, farba má prednosť v naturáliách.Otázka: Čo je materiálne?Odpoveď: Všetky naše produkty sú vyrobené z bezpečného a kvalifikované materiály.Otázka: Diskrétny balík?Odpoveď: Diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov.Otázka: Mohol by som vidieť really foto?Odpoveď: Ak chcete vidieť originálne fotografie, kontaktujte nás.

Štítky: masáž theragun, vajcia zbraň, zooboo masáž zbraň, zbraň massag, horn masáž, booster e masáž zbraň, elektrické masážne stick, tunturi masáž zbraň, booster masáž zbraň 3, theragun.

Typ Batérie Lítium -
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Príslušenstvo
Veľkosť 285*217*64mm
Nemravný Obrázok No
Platné scény Zdravotná masáž
Položka Druh Vibrátory
Materiál electroplate a sprejové farby, matné rukoväť
Číslo Modelu Booster-pro3
Farba Strieborná Čierna
So Sexuálnym Podtextom No
Komoditné Certifikácie Kvality 3C

Napíšte svoju recenziu!

Svalovú relaxáciu a znovunadobudnutie fascial masáž zbraň po fitness cvičenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty