Mens Bundy Kabát Bavlna Military Army zelená Khaki Čierna Windbreaker Bežné Kabát Jaqueta Masculina Mužov Značky Oblečenia Bombardér

Novinka

€36.24

Teplé Tipy:

1.prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

2.Prosím ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou.Prívesok, veľkosť niekedy môže

byť väčší ako naše popis veľkosť, pretože tie sú pre Čínske.Sme 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí.

3.Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť

z vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

O nás

Sme špecializované výroby.ponúkame veľkoobchodný a maloobchodný predaj.ak chcete, aby veľké množstvo,prosím, kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny.

Naše produkty sú 100% vysokej kvality.čaká na vašu objednávku.

Zásielky

1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Pokyny budú spracované včasné po zaplatení je overená.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Prosím napíšte vaše celé meno a správnu adresu, aby sa zabránilo niektoré problémy v budúcnosti.

4. Čas doručenia závisí od prepravnej spoločnosti.To môže byť odložené podľa víkendy, sviatky.Počasie, atď.

5. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 45 dní potom, čo expedície, prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa s tým vyrovnať.

Návrat Politiky

Poškodený produkt musí povedzte nám, do 3 dní pripojené s obrazom chybné časti.Prosím, vráťte sa s vašimi vlastnými nákladmi v rámci 1 týždňov od okamihu, keď tovar je prijaté.Zabezpečíme vymeniť nové pre vás naraz. (mali by ste zahrnúť všetky pôvodné položky nepoškodený v resalable stave, vďaka).

Ak potrebujete náhradu, iba položky do zoznamu cena je vratná.Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby.Ako vážne a zodpovedné predávajúceho, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní.Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nám zanechať pozitívny 5-hviezdičkové hodnotenie.

Poznámka: Hodnotenie pod 5 môže viesť nás zlé stojí situácie.

Zákazník NIE je.1, Vaša satisfication je Naším Cieľom !

Spokojný s nami, prosím, dajte nám Päť-Hviezdičkový spätnú Väzbu!

Štítky: nové šaty topánky sady berets, prejdite na šperky klip náušnice, nový rok je gfts hrnce, mimo rameno sukne, súpravy, majster kuchár sekanie bloky, nový mladistvý štýly šaty, dve kus vyhovuje moslimských sady, športové oblečenie dve kus vyhovuje, tie dye vzory, sukne, súpravy.

Vzor Typ Zviera
Z Vojenské Armády
Štýl Európsky a Americký Štýl
Golier STOJAN
Rukáv Štýl Pravidelné
Položka Druh Vrchné Oblečenie & Coats
Dekorácie Výšivky
Hrúbka Štandard
Kapucňou No
Číslo Modelu K8203
Druh Pravidelné
Materiál Polyester
Obkladový Materiál Bavlna
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Uzavretie Typ na zips
Putá Štýl Konvenčné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné

Napíšte svoju recenziu!

Mens Bundy Kabát Bavlna Military Army zelená Khaki Čierna Windbreaker Bežné Kabát Jaqueta Masculina Mužov Značky Oblečenia Bombardér

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty