Gray Silver Gold S Zadná kamera skla Späť Batérie Bývanie Dvere, Montáž+Energie Hlasitosti Tlačidlo Pre Huawei G8 Zadný Kryt Prípade

Novinka

€11.71

Gray Silver Gold S Zadná kamera skla Späť Batérie Bývanie Dvere, Montáž+Energie Hlasitosti Tlačidlo Pre Huawei G8 Zadný Kryt Prípade

Funkcie: 1. Produkty Detail s: Gray Silver Gold S Zadná kamera skla Späť Batérie Bývanie Dvere, Montáž+Energie Hlasitosti Tlačidlo Pre Huawei G8 Zadný Kryt Prípad 2. Kontrola kvality: Každý časti testované pomocou špeciálnych nástrojov alebo z hlavnej dosky pred dodávky na zabezpečenie pracujúcich. 3. Balenie: Všetky Mobilné Telefón Náhradné Diely Zabalené v anti-statické tašky s penou box na zaistenie bezpečnosti v doprave. 4. Doručenie do 2 pracovných dní po potvrdiť platbu. 5. Vynikajúci po-predajný servis.ponúkame 3 monthes záruky; 6, Informácie: Sme zdieľať najnovšie informácie z mobilných telefónov náhradné diely v Čínskom trhu s všetci naši zákazníci.Upozornenie: 1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave. 2. Sme profesionálny dodávateľ , VŠETKY Skúšaný Výrobok pracovných pred odoslaním, Prosím, NAINŠTALUJTE pred Testovaním.Ak je Výrobok poškodený po Inštalácii .Nie sme zodpovední za akékoľvek poškodenia spôsobené inštaláciou tohto príslušenstva. 3. AK ste spokojní s produktmi po testovanie.POTOM Môžete nainštalovať do telefónu. 4. Ak máte akékoľvek otázky, alebo nie je spokojný s naše produkty, Kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete výrobky,Alebo spracujeme, že výrobky prijaté v dobrom stave, a funguje dobre ako je popísané vyššie. 5 .AK sa obrazovka LCD Už Nainštalovaný a nájsť nejaký problém.Pošlite nám, prosím, späť do 3 dní .Náš technik plne otestovať.ak sa obrazovka LCD NIE sú zlomené alebo poškodené ,zašleme vám na výmenu ( návrat prepravné poplatky hradí vás, Budeme zaplatiť poštovné poplatok za preposielanie. ) POZNÁMKA: O Deklarovaná Hodnota pre colné, Môžeme urobiť podľa reálnej hodnote, ale NIE sme zodpovední za žiadne colné problém v cieľovej krajine, pretože Zle Deklarované Hodnoty.Doprava:

Budeme mať možnosť si ich odoslané prostredníctvom DHL, EMS, HK AIR Mail v prípade vášho výberu.Alebo vám môžeme ponúknuť najekonomickejšie a najbezpečnejší spôsob dopravy.Naším cieľom je získať vašu objednávku osloviť vás v najlepší spôsob, ako sa vám páči.

DHL zvyčajne trvá 3-5 dní, kým ste.

EMS bežne dostať v 7 až 15 dní.

Čína letecky, epacket za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15-35 dní .

Spätná väzba:

1. Je pre vás veľmi dôležité, ak chcete skontrolovať možné správy do svojho e-mailu alebo v www.agc.sk poradie prvých troch dní po zaplatení, pretože je veľmi pravdepodobné, informácie, ktoré na vás čaká na odpoveď, v snahe vyhnúť sa dlhšiemu zasielanie balíka.

2. Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Odpovieme vám hneď.

3. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že každý vlastné 100% spokojnosť.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny/neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Štítky: baterka kiss m4, micheal kors čerpadlá, sklo komín rúrka, mercedes kábel ami, garcons tee košele, humus sledovať reťazec, diecast 132 datsun, baterka nôž 2, diy hračky pre dievčatá šiť.

Skladom mať
Kvalita Vysoká Kvalita
Dizajn BAR
Nepremokavé No
Číslo Modelu Pre Huawei G 8
Názov Značky Ivibrate
Sytle Späť Kryt Batérie Kryt Bývanie
Materiál s logom
test ok pred odoslaním Test po jednom
Miesto Pôvodu Guangdong,Čína(Pevninská Časť))
Kompatibilný Režim Pre Huawei G8 GX8
Pre Výkon objem on off tlačidlo

Napíšte svoju recenziu!

Gray Silver Gold S Zadná kamera skla Späť Batérie Bývanie Dvere, Montáž+Energie Hlasitosti Tlačidlo Pre Huawei G8 Zadný Kryt Prípade

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty