JAKCOM SE3 Športové Bezdrôtové Slúchadlá Super hodnotu ako galaxy puky prípade fones airpo 2 headsetu na ucho monitor plus

Novinka

€14.90

JAKCOM SE3 Popis Produktu

JAKCOM SE3 Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá

Anti-pád| 10g tenké telo | IPX4 nepremokavé

Č microphonics | TWS pravda, wireless | 12-hodinový vytrvalostný

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 1: Fixedness

SE3 prijíma zadné zavesenie dizajn, efektívne prenáša slúchadlá opierka na vonkajšie ucho, kosti, tak, že slúchadlo má tri oporné body za rôzne polohy a spĺňa trojuholníkové stability zásada, čím sa predíde SE3 od pádu v každom intenzívny pohyb.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 2: Ľahkosť

Slúchadlá sú vyrobené z PEEK špeciálneho inžinierstva živice z leteckého priemyslu stupňa, s výbornými mechanickými vlastnosťami a veľmi nízkou hustotou vlastnosti, takže jedno slúchadlo váha 10g, čo sa rovná hmotnosti dve A4 papiera, tak ohniskom, môže byť pocit, tenké, keď na sebe.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 3: Nepremokavé

Celý slúchadlá prijíma IPX4 vodotesný rýchlosť, takže či potu a dažďu, nespôsobí poškodenie SE3, tak ponúka viac lightsome vnútorné a vonkajšie športové skúsenosti.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 4: Č. Microphonics

Prijatých TWS pravda, bezdrôtová dizajn úplne eliminuje hmotnosť a trenie spôsobené tradičné slúchadlá drôt kontroly v oblasti športu a potláča "microphonics (1).

(1).

Microphonics: vibrácie generované slúchadlá kábel v športe je prenášané priamo do zvukovodu cez slúchadlá kábel v dôsledku vonkajších kolízii alebo trenie vzduchu, výsledkom je nepríjemné trenie zvuk.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 5: Pripojenie Stabilitu

Vstavaný TWS dual-pripojenie bluetooth 4.2 čip má stabilné pripojenie, rýchlosť a dlhé vzdialenosti, a je plne kompatibilný s rôznymi bluetooth verzie smart zariadenia - mobilný telefón, tablet, notebook alebo stolový POČÍTAČ.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 6: Vytrvalosť

Dve 100mA moc buniek, k dispozícii až 12 hodín nepretržitého prehrávania, 60 minút, rýchle nabíjanie, indikátor batérie v iPhone, iPad napájania.S jedno nabitie, SE3 môžu byť použité na týždeň tréningového plánu.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 7: Kvalita Zvuku

Vyvinutý na základe AKG374BT technológie, a sú vybavené 0,5 mm tenký upozorňuje membrána, SE3 ponúka vynikajúci zvuk, široké zvukové pole a stúpajúca basy, takže máte skúsenosti dotyku hudobné vystúpenie počas športy.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 8: Jednoduché Použitie

Integrovaný SE3 slúchadlá prijíma tlačidlá zvyčajne nachádza na tradičné slúchadlá kábel, takže si rýchlo ovládanie hudby alebo hovory počas športy.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 9: Hands-Free Hovory

Vybavené QuietCommunication2 aktívny zvukový ekvalizér a dual-mikrofón systém, je možné dynamicky nastaviť hluk v pozadí a poskytnúť jasné a zavolať efekt pre vás v rôznych prostrediach.Medzitým, SE3 môže tiež poskytnúť vám s hands-free služby, ako napríklad volanie vysielanie.

Profesionálne Športové Slúchadlá Č. 10: Hlasový Asistent

Ako umelej inteligencie, hlasový asistent plne kompatibilné s IOS a ANDROID, môže odosielať hlasové pokyny na mobilné telefóny cez SE3 vstavaný MIKROFÓN, účinne vyhnúť sa nadmernému prevádzky v športe.

Balenie a Parametre

Model výrobku: JAKCOM SE3

Bluetooth verzia: V4.2+EDR

Spojenie vzdialenosť: cca 10 metrov

Frekvenčný rozsah: 20Hz - 20KHz

Kapacita batérie: 100mAh x 2

Čas nabíjania: približne 1 hod.

Typ batérie: lítium-iónová polymérová batéria

Vstupné: 5V1A

Veľkosť balenia: 75mm x 35mm x 71mm

Často Kladené Otázky

Platby prijímame Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Balenie JAKCOM SE3 Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá Balenie Podrobnosti:

Vnútorné Biele Pole: Jednotka G. W o 53 g, Veľkosť Jednotky je 75mm x 71mm x 33 mm;

Vonkajšie Hnedé Pole: Jednotka G. W o 14768g, veľkosť Jednotky je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max s 266pcs Profesionálne Športové Bezdrôtové Slúchadlá.

Shippment DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: bluetooth ucha, plug, airpo, inpod pro, j3 pro tws, púčiky live rukáv, airpad, slúchadlá i9000 tws, air 5 pro tws, vzduch 20 pro tws, erpod.

Mušle Typ Zapečatené
Podpora Pamäťovej Karty No
Štýl Ucho
Funkcia Detský Slúchadlá
Je bezdrôtové Áno
Propagáciu s 2
Typ Magnetu Feritové
Nepremokavé Áno
Názov Značky jakcom
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Ovládanie Hlasitosti Áno
S Mikrofónom Áno
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Nabíjanie Metóda Kábel
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Hot Predaj Prípad
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Frekvenčný Rozsah 5 - 46500Hz
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel
Komunikácia Bezdrôtové
Odolnosť 16
Číslo Modelu SE3
Konektor typu ŽIADNE
Funkcie S Mikrofónom
Počet Vodičov 2
Celkové Harmonické Skreslenie 0.06%
Bluetooth Verzia 5.0
Kodeky Apt-X
Ovládacie Tlačidlo Áno
Konektory USB
Najlepší Zápas fones
Citlivosť 125dB
Dĺžka Riadok 0m

Napíšte svoju recenziu!

JAKCOM SE3 Športové Bezdrôtové Slúchadlá Super hodnotu ako galaxy puky prípade fones airpo 2 headsetu na ucho monitor plus

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty