Nové Originál Mitsubishi PLC Program CPU Q03UDECPU

Novinka

€588.76

Naša Spoločnosť Rockss Automatizácie

Dobrý deň.Držíme veľa automatizácie výrobkov a doplnkov do vozidiel, ktoré sú vyrobené z Celosvetovo populárnej značky.Je ťažké dostať ich na trhu a dokonca niektoré z nich boli prestal produkovať (z výroby).Tu sme dodávateľom, ktorí by mohli poskytnúť jedinečné, non-standard (Nenahraditeľné) a prestal produkovať(z výroby) automatizácie výrobkov do celého sveta naraz.Mohli by ste si ich mohli kúpiť jednoducho a dostať ich v 5-7 dní (na čas s najrýchlejšie poštovné ).Sme tiež poskytuje vysoko kvalitné služby po predaji a opravárenských služieb.Sme schopní uspokojiť vaše potreby kedykoľvek šetriť váš čas a peniaze.Ak chcete uložiť je zarobiť.Sme presvedčení, že by ste si zarobiť viac peňazí, ak by sme mohli vyriešiť váš problém v krátkom čase.Stačí si len vybrať nás!!!

Čo predávame typ Položky:

PLC (Programmable Logic Controller)

AC Jednotka/VFD/ Frekvenčný menič/Converter

Servopohon

Servopohonom

Doska/disku rady/doske

Dotykový displej

iné náhradné diely...Položka Značiek

Ponúkame na predaj množstvo celosvetovo známych značiek, vrátane USA Značiek, Japonsko Značiek, Nemecko Značky, Iné Európe Značiek, Taiwan Značky a iné...Našou Prednosťou Okamžite Odpovedať na dotaz.

Dostatočné Zásoby s rôznou typ položky.

Skvelé ceny na základe dopytu.

Test podpory pred prepravu a Opravu po-predajné Služby

Pekné Balenie a Rýchle dodanie. 1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na www.agc.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Štítky: lte prepínač, ethernet sieťové relé, 8 diaľkové pre relé regulátora, fx2 plc, ardino relé, drop lan, 8 relé vzdialeného, sieť diaľkového spínača, atmel usb, omron napájania relé.

Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Nové Originál Mitsubishi PLC Program CPU Q03UDECPU

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty