1Set 5.5/6 Palcový Rezanie Rednutie Styling Nástroj Vlasy Nožnice z Nehrdzavejúcej Ocele Salon Kadernícke Nožnice na Pravidelné Ploché Zuby Čepele

Novinka

€3.35

Odrážky:

1. Holič Nožnice: nožnice sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele.A kadernícke nožnice sú vyrobené s presnosťou rezačky a premium rezné hrany strihať vlasy, fúzy alebo fúzy rovnomerne.

2. Jemný Dizajn: ergonomický dizajn znižuje nadmerné rozšírenie palcom a pohyby zápästia a uvoľňuje lakte a zápästia.Salón nožnice takýchto rukoväte majú najlepšie ergonomický dizajn.

3. Multifunkčné Nožnice: Nožnice s prstom spočíva sú (asi)6.0 cm dlhé a nožnice bez prstov, opiera sa o 5,5 cm dlhé.Profesionálne kaderníctvo nožnice môžu byť bezpečne používané muži, ženy, deti a dospelých.

4. Ideálny na Použitie: nožnice sú určené pre profesionálne a osobné použitie.Niekto môže ľahko použiť tento vlasov strihanie nožnicami.

5. Výborný Darček: nožnice môže byť perfektný darček pre svojho syna, otca, manžela a priateľa na narodeniny, deň Vďakyvzdania, Nový Rok alebo Vianoce.

Funkcia:

Na kadernícke kadernícke nožnice sú vynikajúce holič nožnice, ktoré sú ručne-vyrobené z Japonskej nerez ocele a ich funkciu nožnice na čisté rezanie, žiadne poškodenie vlasov alebo štiepeniu a pomáhajú dosiahnuť perfektné výsledky zakaždým.

Špecifikácie(o):

Model: 6.0 palcový vlasov strihanie nožnicami, 5.5 palcový rednutie šmykovej

Používa: krása

Tvar: rovné

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Povrchová úprava: jemné leštenie

Plná dĺžka: 175 mm/6.89 v

Otváracie veľkosť: 70 mm/2.76 v

Hmotnosť: 55 g

Rukoväť materiál: 304

Čepeľ dĺžka: 70 mm/2.76 v

Špici typ: konvenčný typ

Typy(o):

6.0 palcový vlasov strihanie nožnicami

5.5 palcový rednutie šmykovej

Balenie Zoznam:

2 x Kadernícke Nožnice

(1 pc 6.0 palcový vlasov strihanie nožnicami a 1 pc 5.5 palcový rednutie šmyku)

Vezmite prosím na vedomie: nožnice taška je fotka prop a balík neobsahuje nožnice taška.

Poznámky:

Kadernícke nožnice by mali byť skladované na chladnom, bezpečnom a suchom mieste, bez vlhkosti, prachu a kozmetiky.Utrite fréza pravidelne s tenký film oleja, aby sa zabránilo škvrny a korózii.Neskladujte ich s inými nástroje alebo iné nožnice.Po každom použití, obchod nožnice na bezpečnom mieste, aby sa predišlo nehodám.Uchovávajte ich mimo dosahu detí.

Profesionálne kadernícke nožnice sú vybavené odnímateľným prst vloží.Preto, ak je váš prst je väčšie alebo menšie, môžete nastaviť otvorenie tak, ako potrebujete.

Na rezačky z nožnice sú ideálne pre akýkoľvek typ mokré a suché vlasy.

Štítky: pro vlasy nožnice, pro strihanie vlasov, palec nožnice, strih vlasov, úsilie nožnice, holič nástroj, vľavo vlasy nožnice, vlasy strihať masin, hairdress, holičstvo.

Pôvod CN(Pôvodu)
Čepeľ Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Rukoväť Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Druh Strihanie Nožnicami
Veľkosť 6 inch
Zuby 26

Napíšte svoju recenziu!

1Set 5.5/6 Palcový Rezanie Rednutie Styling Nástroj Vlasy Nožnice z Nehrdzavejúcej Ocele Salon Kadernícke Nožnice na Pravidelné Ploché Zuby Čepele

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty