Abeceda Živice Silikónové Formy Šperky Výrobu Odliatkov List Formy Tool Kit Keychain Prívesok DIY Nastaviť ručným Vrtákom

Novinka

€11.66

ABECEDA PÍSMENO a ČÍSLO FORMA: Toto písmeno a číslo silikónové formy súprava je vhodná na výrobu DIY náhrdelník, prívesok, keychains, náušnice, ručné príslušenstvo, plavidlá, darčeky, čísla domu ako dekorácia, alebo šperky s náradie, tiež môže zmysluplne a špeciálny darček pre vaše milenci, priatelia a rodina, ako aj meno, festival, alebo špeciálny dátum.To môže dobre rozvíjať svoju kreativitu.

ĽAHKÉ REMESIEL: kovové twist vŕtačka s 2 veľkostiach, kôpor bitov, aby ste vŕtanie otvoru ľahko, drevo stirrers pomôže miešajte, lepidlo, a mosadzný prsteň tiež vám môže pomôcť urobiť handwork rýchlo, ako robiť skok krúžky otvorené.

HOMÁR SPONA KEYCHAIN: písmeno odlievacie formy súprava obsahuje 10pcs lobster spona keychains, pohodlnejšie, ak chcete priložiť k vašej tašky, visí na stene a háčiky, ako dekorácia, šetrí váš čas.

VYSOKO-KVALITNÝ MATERIÁL: Silikónové živice formy, pružné a trvanlivé,hladké.Skrutka oko kolíky, homár spona keychains, mosadz krúžok sú vyrobené z kovovej zliatiny, stirrers sú vyrobené z dreva, a ruka twist vŕtačka je vyrobený z nerezovej ocele.Šetrné k životnému prostrediu, bezpečné, ľahko sa čistí.Skvelý darček pre deti naučia A-Z písmen alebo číslic.

Typ: Výrobu Nástrojov

Farba:Biela+zlato+striebro

Materiál:Silikón + kov

Obsah Balenia:

1 x alfanumerickej formy

50 x golden skrutku oči

50 x striebro skrutky

50 x zlaté krúžky na lyžiach

50 x striebro open jumping krúžky

10 x dreva miešadlá

5 x golden lobster spony a keychains

5 x striebro lobster, svorky s keychains

1 x manuálna Twist vŕtanie (2 vrtákov)

1 x mosadzný prsteň

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: ams 210 časti, korálky fialky, bmw320d svetlo, sako veci, black prípade f7, brošňa inhalovať, brošňa kanser, bmw335 blatník, kniha klip 200.

Číslo Modelu silikónové epoxidové živice formy pre DIY šperky robiť
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Vlastnosti Produktu DIY Šperky Zistenia Ručné Remeselné Šperky, Doplnky, Komponenty
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Silikónové

Napíšte svoju recenziu!

Abeceda Živice Silikónové Formy Šperky Výrobu Odliatkov List Formy Tool Kit Keychain Prívesok DIY Nastaviť ručným Vrtákom

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty