Mačka Scratcher Hračka Pre Mačky Zábavná Hračka Kolo Scratcher S Loptou A Chlpaté Myši Hračka Kolo Plastové Vlnitého Papiera Žarty Správnej Legrační

Novinka

€13.12

Popis:

Mačka scratcher hračka poskytuje bezpečné miesto pre mačky cvičenia a poškriabaniu.Uprostred vlnitý kartón spĺňa mačacie poškriabaniu inštinkty a odvádza ich pozornosť od cenné bytový nábytok.Stopy loptu a chlpaté myši riadiť vaše mačiatka robiť cvičenia, poskytnúť im dom zábavy a ťažiť veľa zdravia.

Funkcie:

Táto mačka scratcher hračka má okrúhly vlnitý kartón scratcher, 1 loptu a jar myši hračka.

Uprostred vlnitý kartón spĺňa mačka prirodzenú poškriabaniu inštinkty, podporovať vhodnú poškriabaniu správanie a znížiť potenciál nábytok škody spôsobené poškriabaniu.

Tam je kanál pre sledovať loptu.Mačka sa môže posunúť ho s jeho packa, potom loptu roll pozdĺž trate a nebude vypadnúť ľahko.

Na jar namontované chlpaté myš môže prilákať mačacie pozornosť, poskytovanie dom zábavy a jazdy vaša mačka urobiť viac výkonu, viac osamelosti a depresie.

Mačka scratcher hračku, ktorá vyrobené z eko-šetrné non-jedovaté, plasty, papier a na jar je 15.75 palca v priemere, môže byť umiestnená kdekoľvek v domácnosti.

Špecifikácia:

Materiál: Plast + Vlnitý Papier + Jar

Veľkosť Produktu:

Spodný Priemer: 40 cm / 15.75 v

Horný Priemer: 34 cm / 13.38 v

Výška: 4,5 cm / 1.77 v

Farba: Ružová/Modrá(Voliteľné)

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

Ďakujeme za pochopenie, pekný deň!

Balenie Obsahuje:

1 x Mačka Scratcher Hračka Sada

Štítky: sklo, plexisklo, plastové hrubé, plexiskla plexisklo, rada peny, poslanecký klub eľs list, 1mm plexisklo list, plexiskla list, sklo mm, abs plastové dosky, stroj plexisklo.

Druh mačky
Hračky Typ Myší & Zviera Hračky
Materiál Iné

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Scratcher Hračka Pre Mačky Zábavná Hračka Kolo Scratcher S Loptou A Chlpaté Myši Hračka Kolo Plastové Vlnitého Papiera Žarty Správnej Legrační

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty