Peter ren DIY Diamond Maľovanie podľa čísel, Výšivky 3d námestie mozaikové Obrazy z kára Plná ikonu Vodopád krásne vlk

Novinka

€4.79

Peter ren DIY Diamond Maľovanie podľa čísel, Výšivky 3d námestie mozaikové Obrazy z kára Plná ikonu Vodopád krásne vlk

Značka:Peter ren

Cross stitch štát: Nedokončené,treba Ručne

Podrobnosti: 100% Úplné pokrytie mozaiky s obrázok

Či rámu: Č ,n o mať rám v sade

Materiály z diamantu: živica námestie diamond

Metóda balenia: roll up

Diamant Farba: 30-45 Farby

Vhodné pre: pre auto,domov,gauč,postele,stoličky,kancelárske..

Balenie diamond: Každý vak číslo 210-240piece

Darček Pre: Priatelia,rodina,narodeniny,sviatok,sa sťahoval do nového domova

Mozaika účinok obrázok

vnútorný detail

Odporúča dôvod

O Diamanty

Odporúča dôvodu:

1.100% úplne nové

2.Lacné (zdroj factory)

3.Realistický obraz (uspokojiť dopyt)

4.Rôzne vzory (multiple choice)

5.Čas dodania (5-7 dní)

O Balení

Odpoveď:bublina taška balenie účinok zobraziť (Veľkosť≤30x40cm) B: Color box balenie účinok show (Szie>30x40cm)

Popis: Rôzne veľkosti pre všetky fotografie, tak, že rôzne políčka alebo bublina tašky.

Existujú dva druhy diamanty : 1 , oddiel 9 ; 2 , kapitole 13 .

Tam sú 447 farby .Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm .

Paketové Diamantov

Každá taška má 210 - 240 kusov.

O Canvasv

Dovážanej ropy, maliarske plátna , symbolov je veľmi jasné .O Nástroje Sada Obsahuje: Kliešte, obdĺžnika, malé tašky, samolepky.Výrobné Kroky 1, Otvorte okno, kontrola súpravy je to kompletné .

2, Podľa farebného kódu, vyberte farbu do dosky .

3, Nájsť symboly na obrázku na začiatku vložiť do dokončiť to .

4. Ak chcete dokončiť to , dať nejaké knihy na vrchole , nech je to viac pevne .

5. Gratulujeme, môžete ísť zarámované až teraz !Workshop Pred platby, prečítajte si prosím nasledujúce obsahu opatrne, to vám zaručí radosť nakupovať. 1. Naša spoločnosť akceptuje nasledovné transakcie: Retail: akceptujeme maloobchodné transakcie zo všetkých zákazníkov po celom svete.Nemáme stanovený minimálny limit pre všetkých komodít.Veľkoobchod: akceptujeme veľkoobchod obchodovanie zo všetkých zákazníkov po celom svete.S cieľom zmierniť váš inventár tlak, dávka sme set je vyššia alebo rovná 2 kusy.ak chcete veľké množstvo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovať o veľkoobchodnú cenu, spôsob dopravy, a tak sa na s vami.Sme presvedčení, že dokážeme dosiahnuť uspokojivý dohody.Dodanie agent: ak ste zahraničných on-line predajcovia, môžeme poskytnúť doprava agent služba pre vás.Prosím, jasne povedzte nám svoje kupujúci " s adresou informácií pri obchodovaní, budeme sa snaží byť služby pre vás v rovnakom čase, a budeme plne rešpektovať obchodné tajomstvo, nikdy robiť nič, nevýhodné pre záujmy vaše správanie.Ak vaša krajina a priestor nie sú v krajine, doprava zadarmo, sa môžete skontaktovať s nami, máme pre vás najlepší spôsob dopravy. 2. Doprava: Náš tovar z pevninskej Číne.Po úspešnej platby, budeme dodávať tovar v lehote 3-5 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 50 pracovných dní.V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru.Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu.Zvyčajne používame Čína Príspevok malé paketové pre váš dopravy, za normálnych okolností, bude tovar dodaný v 15-30 dní.Existujú však aj iné prípady môžu byť omeškané, napríklad zlé počasie oneskorený príchod vo vašej krajine a poštového systému oneskorenie odoslania miestnu poštu a tak ďalej.Preto, Čína poštových zásielok dodacia lehota je maximálne 50 dní.Za doručenie zákazníkom, Môžeme použiť aj "ZTO Express" pre vaše dopravy, spravidla do 30 dní, môže byť doručená. 3. Tarifný: Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách.Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . 4. Po-predajný servis: Na všetky výrobky, ktoré predávame sú prísne testované.Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali majú problémy s kvalitou do 10 dní (ne-ľudských poškodenie).Vezmite prosím na obrázok a kontaktujte nás, budeme meniť za vás a pošleme vám to znova.Ak si kúpite diamond maľby v mojom obchode, budete mať zadarmo šancu pridať diamant, takže kúpiť akýkoľvek výrobok v mojom obchode, prosím, nebojte sa.Sľubujeme: budeme vám poskytne najlepšie služby, vaša spokojnosť je najväčšou motiváciou pre našu prácu. 5. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, kontaktujte nás, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.agc.sk.Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: diamond maľovanie vodopád zvierat, diamond maľovanie na plné kolo mačiatko, diamond výšivky farba, 5d diamond mozaika, číslo farby, nakresliť obrázok, diamond výšivky vodopád, diamond maľovanie lev vodopád, 5d diamond bod, farba podľa počtu.

Štýl Európa
Názov
Diamond Tvar Námestie
Názov Značky Peter ren
Vzor Typ PORTRÉT
Formulár Trojrozmerný
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Materiál Živica
Rám No
Darček Pre
Počet Farieb 30-45
Diamant veľkosť
Vhodné pre
Podrobnosti
Viac veľkosti atribúty
Cross stitch štát
Číslovanie
Cross stitch súpravy vnútorných podrobností
Balenie diamond
Vonkajšie Balenie Farba box balenie alebo papierové tašky
Vložením Oblasti Plná
Použitie Obrazy

Napíšte svoju recenziu!

Peter ren DIY Diamond Maľovanie podľa čísel, Výšivky 3d námestie mozaikové Obrazy z kára Plná ikonu Vodopád krásne vlk

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty