Roztomilý Hairball ozdobná šnúrka na uniforme Telefón Prípade VIVO V11i V11 Y91 Y95 Y93 Y97 Kryt Mäkké TPU Silikónové Prípadoch

Novinka

€3.07

Hlavné Funkcie

1-Dokonale hodí pre váš telefón.Plný prístup k všetky tlačidlá a funkcie.

2 - Luxusné bling pekný lesk na zadnej strane obalu,je vhodný pre deti,dievčatá

3-[360 Stupňové Otáčanie Krúžok Stojan Dizajn] lesk prípade shinning 360 stupňové otáčanie krúžok grip nový dizajn umožňujú hands-free pohodlie používanie telefónu zo všetkých uhlov, je vhodné nosiť a bavte sa .

4-100% handmade Jedinečný dizajn, aby váš telefón vyzerať zvláštne, krásne, módne,štýlové,elegantné a nádherné v tejto skvelej sezóny.

5-Mäkké Silikónové TPU materiálu , môže pefect chrániť váš telefón

6-Poznámky: Tento prípad tiež môžu byť použité ako transparentné Mäkké TPU ,ak u presunúť vnútorné bling papier.

FAQ

Otázka: Má podporu bezdrôtového nabíjania?

Odpoveď: Dobrý deň, Ďakujeme vám za vašu pozornosť na naše výrobku, v tomto prípade môže pracovať s bezdrôtové nabíjanie pre pôvodný Kábel.Vďaka

Otázka: Ako som voľbou číslo modelu?

Odpoveď: Dobrý deň , Ďakujeme za vašu pozornosť na náš produkt, pre tento záznam , sme zoznam mnohých model čísla na výber ,u môže kliknite na model, číslo mapy ako vaše telefónne číslo modelu hrať objednávky.

Otázka: Aký je význam pre 2 v 1 prípade ?

Odpoveď: v Tomto prípade sa tiež môže byť použitý ako transparentné Mäkké TPU ,ak u presunúť vnútorné bling papier.

Viac Farieb K Dispozícii

Značka Príbeh

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd sa špecializuje na 3C mobilné telefóny, príslušenstvo produkty a naše Vlastné Značky "TUKE" od roku 2016.Sme sú zamerané na poskytovanie používateľov s viac profesionálne, kvalitné príslušenstvo.Naše Výrobky boli predávané na globálne .sme cieľom je poskytnúť ďalšie vynikajúce tovaru a kvalitné služby všetkým zákazníkom, Vaša spokojnosť je najlepším povzbudením pre nás.Ste Vítaní Na Vyšetrovanie Alebo Navštívte Náš Obchod.

Štítky: adaptér metabo batérie, 1 10 rc 2 kolesá pneumatiky, 15 voltovú batériu kently, 2 1 2 palcový podpätky, topánky, adidas batoh krásne, 15 biele party šaty, 40 5 49 mm reverzný krúžok, 1pc turecký cystrl oko, 16 plastové stoličky tip.

Veľkosť Celular Fundas
Maloobchodnom Balení Áno
Názov Značky TUKE
Funkcie Roztomilý Hairball Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Dekorácie Mäkké Prípade
Kompatibilné Značky VIVO
Druh Vybavené Prípade
Funkcia S Prstom Krúžok
Dizajn Mramor

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Hairball ozdobná šnúrka na uniforme Telefón Prípade VIVO V11i V11 Y91 Y95 Y93 Y97 Kryt Mäkké TPU Silikónové Prípadoch

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty