Strieborné logo Black T1000 3 K/1K CARROWTER požičovňa Cipollini NK1K uhlíka cestnej bike rám s BB68/BB30 Matný/Lesklý

Novinka

€412.98

Nákup Poznámky:

1, Po vytvorení objednávky , To bude trvať asi 15 pracovných dní na prípravu frameset .Prosím, počkajte, to trpezlivo . 2. Ak nechcete, aby sa naše výrobky po objednávke, prosím, požiadať o storno objednávky do 12 hodín.Inak, zabezpečíme vám výrobu a nie je možné aplikovať na objednávku zrušiť.

Sme profesionálny karbónový bicykel časti výrobcu, ktorý bol zriadený na 8. Aug., 2000, s celkovou rozlohou 6000 metrov štvorcových, sa Nachádza v Guangdong,Čína.Sme špecializujúca sa na výrobu Uhlíka Cestný Bicykel, Karbónový MTB Rám, Carbon Bike Rám, oxid riadidlá, kmeň,fľaša klietky, Carbon Bike Dvojkolesia, oxid časti bicyklov atď..

Package Vrátane : Rám , vidlica , headset , sedlovka a Upevnite

1. Materiál: Toray Full carbon T1000 2. Model: Fit oboch Di2 a Mechanické Sada 3.K Dispozícii veľkosti: XXS, XS , S , M , L , XL 4. Povrch väzba: 3 K ; 1K(Plus 40USD) 5. Povrchová Úprava: Matný , Lesklý 6. Stredová: BB68 , BB30 7. Headset veľkosť : 1-1/8" na 1-1/4" 8. Váha: cca 1150 +/- 40 g 9. vhodné kolesá : 130 mm náboje a 700 c kolesá 10. kábel Vnútorné káblové trasy 11. Test stanard : CEN Test (Fit Európe Štandardné) 12. záruka: 2 roky 13. Doprava: doprava Zadarmo 14. Zásielky spôsobmi: EMS , HK POST , TNT, atď. 15. Zásielka čas: o 7-20 pracovné dni 16. Platba: Kreditná karta , Bankový Prevod , Western Union atď.

Strieborné logo Black 3 K Matný model detaily :

Keď si objednáte , prosím zanechať váš detail správy o tom .Budeme sa to podľa nich .

Napríklad : O NK1K V-Brake Frameset : 1>Model Farba : CL1--NK17-6 (vyberte si jednu) 2> > Veľkosť : XXS/XS/S/M/L/XL (vyberte si jednu) 3>stredová: BB68/BB30 (vyberte si jeden) 4>Povrchová úprava : Matný/Lesklý (vyberte si jednu) 5>Povrchu väzba : 3 K/UD (vyberte si jednu)

Ak chcete 1K väzbe Frameset , musíte zaplatiť 40USD extra poplatok , môžete kliknutím na tento obrázok, aby ju zaplatiť .

Ak by ste chceli tieto produkty v našom obchode , prosím, kliknite na modely vedieť viac .

Cestný bicykel 50mm uhlíka Dvojkolesia :

Cipollini 3 K/UD carbon Riadidlá a Sedlo :

MCipollini NK1K Disk karbónový Rám :

MCipollini RB1K JEDNEJ karbónový Rám :

Colnago C64 karbónový Rám :

Colnago Koncept karbónový Rám :

Colnago C60 karbónový Rám :

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.agc.sk .kom, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.agc.sk , a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií. 2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu !

Štítky: vias karbónový rám, oxid cipollini, bicykel rám uhlíka roadbike, bicycl rám, 27.5 karbónový rám, ženy cestnej bike rám, aero rám, toray uhlíkových vlákien rám bicykla, bicykel karbónový rám, elektrický uhlík bicykel rám.

Povrch Spracovanie Režim Matný/Lesklý
Stredová BB68(BSA)/BB30
Číslo Modelu MCipollini NK1K RB1K JEDNEJ DLHOPISOV karbónový rám
Skladacia No
Použitie Cestné Bicykle
Hmotnosť about 1100g (S)
Materiál uhlík
Graf Veľkosť XXS/XS/S/M/L/XL
Názov Značky CARROWTER
Povrch väzba 3 K ; 1K(Plus 40USD)
Povrch Matný/Lesklý

Napíšte svoju recenziu!

Strieborné logo Black T1000 3 K/1K CARROWTER požičovňa Cipollini NK1K uhlíka cestnej bike rám s BB68/BB30 Matný/Lesklý

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty