3ks/set Obdĺžnik flowrist balenie kvet darčekovej krabičke,weddiing party dekorácie box vianočné darčekové balenie box Valentína box

Novinka

€38.13

3ks/set Obdĺžnik flowrist balenie kvet darčekovej krabičke,weddiing party dekorácie box vianočné darčekové balenie box Valentína box ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Rovnako ako fotografie, tento štýl box neobsahuje kvet, Prosím, vedieť, že veľkosť: L. 28x20x11.5cm M. 26x18x10.2cm S. 24x16x9cm Balenie: funkcie opp plastové vrecia na balenie 3ks/set ,nemôže predať, samostatné farby: biela ,čierna ( len ako obrázok zobraziť) Ak je potrebné tento štýl box, ale štvorcového tvaru, môžete si vybrať na odkaz: Pretože box je balenie objem je veľký a svetlo,užívateľovi účtovať prepravné náklady, je depond na objem ,nie hmotnosť, takže ak budete potrebovať veľké množstvo.prosím, kontaktujte ma päsťou skontrolujte prepravné náklady!!!

O vlastných vytlačiť LOGO na boxy:

1. Budeme prepravných boxov len ako fotografie ukazujú( nezahŕňa len kvet), ak sa fotografia text ,nemôže zmeniť to, pretože majú produted von, texty NIE sú NIKOMU LOGA ,len bežné slová,ako napríklad "kvetina", "milujem ťa," a tak ďalej..., môže byť pomocou pre každého , nepatrí nikomu, logo, prosím, vedieť.

2. Vlastné fólie tlač LOGA na poli,Mini vlastné urobiť, je 1000sets/ks za styls. ( niektoré malé box mini vlastné urobiť, je 2000pcs na štýl)

3. Ak si chcete iba malé quantiy a tiež chcieť, aby logo na políčka, môžete tlačiť nálepky s LOGOM , a nalepiť na políčka , takmer všetky kvetinárstvo sa použiť tento spôsob, ako svoje logo na box, tiež to najlacnejší spôsob, ako vytvoriť logo na to.

4. v prípade potreby nás tlačiť nálepky s logom pre vás, pridajte 1-2 USD/hárku( A4 veľkosť), môžete si kúpiť a zaplatiť na odkaz :

Štítky: cnarola pečenie chleba, obyčajný tepláky, nohavice, hadica na úrovni 10 metrov, flip cover galsxy s9, led reflektor 2 inha, hadica lavor lavorwash, telefón meizu m3s bt15, notebook skin pokrytie 15, ryžovanie zlata osevu.

Vzor Milenci
Číslo Modelu B-W-Re
Názov Značky JDCMYK
Príležitosti Deň matiek
Materiál Lepenky
Počet Pc 3ks

Napíšte svoju recenziu!

3ks/set Obdĺžnik flowrist balenie kvet darčekovej krabičke,weddiing party dekorácie box vianočné darčekové balenie box Valentína box

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty