IDzn Nové WINOSAUR Vzorkované Dizajn Dámske Dámy Letné Krátke Rukáv Tričko Graphic Tee Príležitostné O-Neck Tričká Topy

Novinka

€10.02

modname=produkty&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=false modname=ckeditor

Značka:iDzn Materiál: Bavlna+Lycra(Mäkké, pohodlné, nenáročné na údržbu); Štýl: Príležitostné,Móda,Hip-Hop,Streetwear,Punk,Normcore/Minimalistický.Unisex,dievčatá a ženy tak môžu nosiť, ak veľkosť fit; Exkluzívny dizajn; Príležitosti:vhodné na Vnútorné Vonkajšie,Narodeninové oslavy,Rodinné Stretnutia,Pohyb,Nakupovanie,Turistika,Školy, Hmotnosť:120 g na 250 g; farba bude trochu iná, pretože fotografovanie, svetlo alebo monitoru počítača, nastavenia, vezmite prosím na vedomie, že farby budú predmetom záverečnej jeden dostanete; Balík, vrátane: 1 Kus T-shirt.Všetky veľkosti nie USA/Európska veľkosť,Skontrolujte veľkosť tabuľky, pred nákupom.Je to 5 veľkosť S,M,L,XL,2XL.

VEĽKOSŤ POZNÁMKA: Porovnať detail veľkosti s na vás, nechajte 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.Istý tovar, lepšiu cenu.Kvalifikované produkty, plne kontrola pred zásielky.Riadok zákaznícku podporu po predaji služby.nie sme len produkt predávajúceho, ale aj služieb.Akceptujeme alipay paypal.

Všetky hlavné typy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Tovar vám bude dodávaný do 1 dní po vašej platby.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.V prípade, že ste dostali chybné položky,prosím, informujte nás do 3 dní po prijatí položky,takže môžeme nápravu situácie.

Ak ste obdržali tovar, ktorý je odlišný od popis.Prosím, kontaktujte nás okamžite, takže môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota našej spolupráce.Prosím e-mail nás.

Pre zabezpečiť všetky položky sú vo kvality tovaru, budeme testovať všetky výrobky pred balíky, ktoré boli zaslané.

Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

Budeme platiť za poštovné náklady preposielanie položky, zatiaľ čo kupujúci sú zodpovední za poštové náklady spojené s vrátením položiek.

Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Predajcu, automaticky pošleme pozitívnu spätnú väzbu na vás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech.Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.Sme veľmi odhad všetkých našich zákazníkov!

Štítky: stroje aspirer, muži, pot fleece, infiniti qx4 fob, muži plávanie obuvi, strojové zariadenia, sauny, stroje beignet, piercing pery chlapec, muži plavky 5xl, led 12v pc tower.

Golier O-Krku
Názov Značky iDzn
Sezóna Leto
Textílie Typ Tkané
Dekorácie ŽIADNE
Materiál Lycra
Platí pre Dámske Dievčatá, Dámy
Vzor Typ karikatúra
Číslo Modelu S2531D SC2531D
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Položka Druh Topy
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl Streetwear
Topy Typ Tees
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Pohlavie ŽENY
Príležitosti Vhodné na Indoor Outdoor
Farba Šedá Biela Červená Žltá

Napíšte svoju recenziu!

IDzn Nové WINOSAUR Vzorkované Dizajn Dámske Dámy Letné Krátke Rukáv Tričko Graphic Tee Príležitostné O-Neck Tričká Topy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty