Nové Tws prenosné Bluetooth reproduktory bezdrôtový reproduktor stereo zvuk bar zvuk nepremokavé IPX5 vonkajší reproduktor, Podpora TF kariet

Novinka

€38.27

Nové TWS funkcia: pravda, bezdrôtové stereo----Pre akékoľvek dva modely rovnaký typ Mugo prenosné reproduktory, môžete dosiahnuť pravda, bezdrôtové Bluetooth, prehrávanie, rozdelený do dvoch Mugo bezdrôtové reproduktory, pravého aj ľavého kanála.Jednoducho ovládať TWS master prehrávať súčasne na oboch zariadeniach s dual rozšírené stereo.

20W silný zvuk: neveríte, že toto malé bluetooth reproduktor má taký hlasný zvuk, to je ako by si mal žiť prenikavý zvuk, hlboké basy a 360° true HD zvuk.Vhodné pre rodiny s deťmi, strany, vonkajšie, Vianočné darčeky, Vďakyvzdania, Halloween a Čierny piatok.

Prenosné a IPX5 vodotesný: malá veľkosť, prichádza s, ľahký, ľahko dať do tašky alebo batohu, tri účtovnej metódy maximalizovať prenosnosť.Splash a dážď dôkaz, IPX5 odoláva mierne vody sprej a špliechať, ale nie je možné čiastočne alebo úplne ponorený.Anti-slip mat na spodnej časti reproduktora dodáva stabilitu.

Široký sortiment kompatibility a voľné ruky: vybavený avantgardnou technológiou a je kompatibilný so všetkými Bluetooth kompatibilné zariadenia.Reproduktor Bluetooth automaticky znova pripojiť k naposledy použitému zariadeniu.Vstavaný mikrofón pre hands-free personal hands-free volanie z smartphone alebo iPhone.Okrem pripojenie Bluetooth, môžete tiež tešiť na hudbu pomocou priloženého Aux in kábel, TF karty alebo USB.Ak sa vám to páči, vezmite si vlastný bezdrôtový reproduktor dnes!

Doprava

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné.

Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím.Položky dorazí v 7-35 pracovných dní na celom svete zvyčajne.A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.

Ak nechcete dostávať tovaru, ak je to blízko, určitý čas nastavený www.agc.sk, opýtajte sa nás, ak chcete predĺžiť čas dodania namiesto otvoreného sporu.

Spätná väzba

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialistov

sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ

POZITÍVNA spätná väzba a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Veľkoobchod

Veľkoobchod zákazníkov, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najviac zvýhodnené ceny.

Spôsob prepravy, sme sa všeobecne používať DHL spôsobu dopravy, ale aj podľa požiadaviek zákazníka a voľba logistiky režime.

O vrátenie

Podľa rôznych spôsobov platenia vrátenie čas príchodu budú líšiť, všeobecná potreba 3-15 pracovných dní, kupujúci účet.

Štítky: b bluetooth reproduktor, rádio, wifi, superman top, model uav, blbecek t, prenosné rádio fm stereo, tyg bluetooth reproduktor, spotify premium 1 rok španielsko, reproduktor popruh, DAB rádio.

Nepremokavé Áno
Materiál Plastové
Ovládanie Hlasom No
Batérie Áno
PMPO 3W
Podpora Formátu TF Karta
Audio Crossover V Celom Rozsahu,
Číslo Modelu ROBIŤ-03
Účinná vzdialenosť 10 m
HORN 2
Podpora Apt-x No
Bluetooth protokol 5.0
Typ Reproduktora Prenosné
Podpora APLIKÁCIÍ No
Wi-Fi, Hudba Amazon Hudba
Reproduktor spôsob nastavenia Tlačidlo
Kanály 2 (2.0)
Názov Značky T&ACYML
Inteligentný Osobný Asistent ŽIADNE
Podpora Pamäťovej Karty Áno
Počet Reproduktor Krytu 1
Displej No
Frekvenčný Rozsah 100Hz-20KHz
Výstupný Výkon 3W
Režim napájania USB
Zdroj Napájania Batérie
Funkcia Prehrať Video
Kabinet Materiál Plastové
box materiál Kožené plastové nepremokavé oka
Diaľkové Ovládanie No
Komunikácia Bluetooth
Spôsob Pripojenia Bluetooth pripojenie
Kapacita Batérie 1500 mah
Funkcia Prehrávania mp3
Farba Biela, čierna, červená, sivá
Vstavaný Mikrofón Áno

Napíšte svoju recenziu!

Nové Tws prenosné Bluetooth reproduktory bezdrôtový reproduktor stereo zvuk bar zvuk nepremokavé IPX5 vonkajší reproduktor, Podpora TF kariet

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty