Červený Top + Čierne Nohavice Ležérne Oblečenie Bábiky Oblečenie Príslušenstvo pre 12 Palcový Doll Oblečenie, Domáce Šaty Dieťa Najlepší Darček

Novinka

€3.36

Náš obchod doprava zadarmo spôsob, ako sú bežné paketové stream, nemožno vystopovať.Aby ste sa lepšie nákupný zážitok, dúfam, že kupujúci vybrať registrované logistiky, efektívnejšie a bezpečnejšie, nadväznosť, alebo ak je váš kúpiť od nášho obchodu viac ako $ 7 snažíme sa uskutočňuje prostredníctvom registrované logistiky.

Ďakujeme!

Vhodné Pre: 12-Palcový Bábika /FR Bábika / Kurhn Bábika / Vintage Doll / a iné 28 CM-30 CM Bábiku(11.0"-11.8").

Farba: ako na obrázku.

Package Vrátane: 1 Ks Bábiky Oblečenie.

(Nie vrátane bábiku, a ďalšie príslušenstvo)

Poznámka:

1.Budeme pravidelne aktualizovať štýly,nemusí aktualizovať obrázky, môžete získať niektoré výrobky, ktoré nie zobraziť obrázok.

2. Môžeme sa len náhodne vybrať šaty , garantujeme, že všetky výrobky sú kvalitné,pls uistite sa, že môžete prijať predtým, než ste objednávku.

3.Vzhľadom k streľbe stave a Hardvérové Zariadenia ako monitor jas/kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré malé rozdiely medzi aktuálnou položkou a tón farieb obrázkov zobraziť.

1.Položka prichádza z druhej strany zeme, nádej dostať vaše porozumenie a čaká.

2.Vaše podporiť nás robí posun vpred.Ďakujeme veľmi pekne za váš 5 Hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak máte uspokojiť s transakciou , Vďaka!

3.Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás PRED opustí spätnú väzbu,veríme, akýkoľvek problém sa dá vyriešiť závisí dobrá komunikácia.Vďaka!

4.Ak nechcete dostávať vašu zásielku v rámci prísľub deň dodávky, PROSÍM, kontaktujte nás so žiadosťou o čas predĺžiť, neotvárajte spor na to dôvod, pretože je doručenie von predajcov kontroly.

Štítky: iphon film, lcd mezu 5, lcd ot6012, mená dobré, lcd lx1 p9, hid 85 vac, led fut067, hid 3500lm, led hmlové b8.

Pohlavie Dievčatá
BJD/SD Atribút Príslušenstvo
Číslo Modelu BB20001M
Formulár 1/6
Materiál Handričku
Mfg Poradové Číslo Móda
Rozmery Vhodné Pre 11.5"-12" Bábika
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Hmlisté krása
Upozornenie Balík nie vrátane bábiky a Ďalšie doplnky
Druh Príslušenstvo
Položka Druh Bábika Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Červený Top + Čierne Nohavice Ležérne Oblečenie Bábiky Oblečenie Príslušenstvo pre 12 Palcový Doll Oblečenie, Domáce Šaty Dieťa Najlepší Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty