Nové 1500 Hry Pandora ' s Box 9 2 Hráčov, Arkádovej Hry, Stroj Konzola HD HDMI VGA Arcade Kabinetu Plug and Play

Novinka

€109.56

[Najnovšiu Verziu Systému]:

Pandora ' s Box 9 prichádza s 1500 arkádovej hry, ktorá vám prinesie späť na svoje detstvo pamäť s vaším priateľom, rodine a všetkým.Má rýchlejší Procesor Gpu s chladiaci ventilátor.Nie je potrebné prevziať, nie je potrebné obnoviť a to vám prinesie skutočné arkádová hra pocit.

[Full HD & Dokonalá Farebná Sýtosť]:

HDMI a VGA výstupy umožňuje pripojenie väčšiny zariadení(PC, monitor, TV, Projektor, atď.).S HD obrázky a skvelý zvuk, kvalita, pekný ovládanie hry skúsenosti, ako aj stabilný výkon.Pandora 's Box 9 rozlíšenie výstupu je 48% jasnejšia ako iné Pandora' s Box verzie.Jednoduché použitie, plug and play, s anglický manuál.

[Rodina Aarcade System]:

Pandora ' s Box 9 používa rodiny arcade system, ktorý by sa ľahko priniesť vlastné arcade svete.Podporuje dvoch hráčov si hry súčasne, čo by mohlo dať užívateľom reálne arcade skúsenosti.Dvakrát 8-spôsoby arcade ovládač je ideálny pre všetky hry.

[Zoznam obľúbených, a Prispôsobiť Klasifikácia]:

Pomocou zoznamu obľúbených funkciu, môžete pridať vaše obľúbené hry na "obľúbenú hru zoznam", ktorý sa zobrazuje na úvodnej stránke, takže si môžete nájsť rýchlejšie a ušetriť viac času pre hranie vašich chceli hry.Môžete si vybrať hry podľa typu hry, ako je Boj, strieľať, Akčné, Športové, Puzzle typ a tak ďalej, rovnako ako abecednom poradí kapitálu písmeno názov hry.

[Životnosť Záruka]:

Spoľahlivé Záruky Bez Zmätkov!Prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ponúkneme vám plnú hru zoznam a aktuálnu verziu, ak je k dispozícii.

Teplé Tipy: Táto konzola bude automaticky prispôsobiť na celej obrazovke, pričom väčšina z TV, monitor, projektor, atď.Ak to nie celej obrazovky(malá šanca, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Niekedy to nefunguje na niektorých Televízoroch s HDMI port, budete potrebovať VGA HDMI prevodník, aby sa veci v poriadku.

Prosím, kontaktujte nás pre úplný zoznam hier pred uvedenie objednávku, môžete nás kontaktovať.

Funkcie:

1500 Hry .

TAPDRA Pandora ' s box 9 má NAOZAJ 1500 retro hry, a tam je niekoľko hier, ktoré majú rôzne verzie hry.Odporúčame vám môže hovoriť, aby nás pre úplný zoznam hier pred objednávke.

Najnovšie Rozhranie

Najnovším rozhraním, 1280x720 HDMI a VGA kompletnú definíciu výstup, používatelia môžu mať lepší zážitok.

Vysoko Kvalitný a stabilný

Arcade stick má pekné hmotnosť na to, svieti rôznymi farbami a cíti sa celkom solídny a zvuk sa prehrá osi konzoly a HDMI kábel a môžete zvoliť použitie konzoly zvuk, ak potrebujete, aby hlasitosti nadol.Pandora box 9 konfiguruje s funkciou pozastaviť hru a jej systém je stabilnejší než predchádzajúce verzie..

Inteligentné Hry Zoznam

Môžete pridať vaše obľúbené hry na 'Obľúbených Hier Zoznam", ktorý sa zobrazuje na úvodnej stránke, takže si môžete nájsť rýchlejšie.Okrem toho, hry, zoznam je zoradený abecedne, (Ak nemôžete pridávať hry na "Obľúbené hry zoznam", prosím voľne hovoriť, aby nás.)

Prispôsobiť Tlačidlá Funkcie

S cieľom poskytnúť používateľom lepší herný zážitok, zaviedli sme tento Prispôsobiť Tlačidlá Funkcií.Hráči môžu nastavte tlačidlo definícia/, aby pre to, čo chcú.

Používa sa ako ovládača

Môžete sa pripojiť herné konzoly ps4/ps3 a PC ako externý ovládač.

Balík Obsahuje:

1x Arkádové Herné Konzoly

2x Náhradné Gombíky

1x 12V Napájací adaptér

1x VGA Kábel

Štítky: americký box, chamilia šperky, zásuvky magnet, nástroj workshop, SheCrown, toolbox vozíka, okno nástroja, kabinet nástroj, licencie software, Nástroj.

Druh Nástroj Ruka Časti

Napíšte svoju recenziu!

Nové 1500 Hry Pandora ' s Box 9 2 Hráčov, Arkádovej Hry, Stroj Konzola HD HDMI VGA Arcade Kabinetu Plug and Play

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty