2020 Nové Krátke Plyšové Mandala Koberec Okrúhly Tvar Koberce Pre Obývacej Izby, Spálne, Anti-slip Vody Jogy Vankúš Absorbuje Sídlo Mat

Novinka

€27.05

Popis Výrobku:

Hlavný Materiál:FlannelSize: Diameter120cm / Priemer 47.24"Vzor:PrintedUse:Domov, Podlahy, Dvere, Hotelový

Poznámka:

1.Drahý priateľ, je to veľmi pohodlné koberec, Ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme určite riešiť to pre teba trpezlivo, dúfam, že naša spolupráca je šťastný, budeme loď tovaru do dvoch dni po zadaní objednávky.

Čo je to mandala?

Mandala je náboženský termín, a jeho parafráza je založené na zmysel kruhovitosť, s nohami alebo "zhromaždenie".Odkazuje na zberné miesto všetkých mudrci a všetky veci samej.Mandala je najviac kompletný a dômyselný spôsob, ako zbierať zásluh a múdrosti.To je najrýchlejší, najjednoduchší a najviac kompletný metóda poskytovať pre celý vesmír v tvare mandaly.

Veľkosť:

Hrúbka : 1 cm

Materiál:

Aplikácia:

Prečo si vybrať nás ?

Bezpečné a Pohodlné

Produkt Show:

VRACIA & ZÁRUKA:

1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním. 2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás.Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky.

Spätná VÄZBA:

Ak máte príjemný nákup skúsenosti v našej predajni, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a služieb s 5-hviezdičkové hodnotenie.Prosím, neváhajte nás kontaktovať pre každý problém a dať nám šancu vyriešiť pred odchodom negatívna spätná väzba.Vaše pochopenie je vysoko cenený.Veľa šťastia 2020 Ďakujeme za vašu návštevu.Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte v čase, budeme odpovedať hneď, ako sa zobrazí hlásenie.

Štítky: mandala koberec, pláž uterák mandaly, koberec chodby, vintage, deka mandaly, textílie mandaly, koberec bavlna vintage, dekor mandaly, koberec mandaly, vinilica koberec vintage, koberec vintage móda.

Dizajn Perzský
Materiál flanelové
Technics Stroj Vyrobený
Tvar KOLO
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Miesto Salón
Štýl Juhovýchodná Ázia
Vzor Typ karikatúra
Číslo Modelu D125R
Použitie Dekoratívne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2020 Nové Krátke Plyšové Mandala Koberec Okrúhly Tvar Koberce Pre Obývacej Izby, Spálne, Anti-slip Vody Jogy Vankúš Absorbuje Sídlo Mat

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty