Skladacie Drone E68 Quadcopter 4K Dual Camera Vzdušné Diaľkové Ovládanie Lietadla E58 Inovovaná Verzia

Novinka

€42.98

Prosím, prečítajte si nasledujúci obsah opatrne, ktoré je veľmi dôležité pre vás.Ak nemôžete splniť tieto požiadavky, budeme sa veľmi ospravedlňujeme sa za stratu.

Naše výrobky sú veľkoobchodné produkty, ktoré sú len dodávané do rozvodov a nie sú predávané mimo sveta.Prosím, nenechajte si ich objednať priamo, inak nebudú odoslané.

Po tom, distribútor našej spoločnosti, nákup môže byť zmiešaný podľa minimálna veľkosť objednávky zadané spoločnosťou alebo podľa zmiešané dávky podmienok.

Spoločnosť riadi princípom malé zisky, ale rýchly obrat.Obráťte sa, prosím, náš zákaznícky servis manažér pre veľké zmiešané čísla šarže alebo celú dávku.

Vzhľadom na charakter veľkoobchod, zisk je nízka.Všetky transakcie našej spoločnosti sa bude venovať doručenia: použitie Alipay na zaplatenie alebo bankovým prevodom.

Výrobky odoslané prostredníctvom našej spoločnosti majú samostatné balenie.Na základe pôvodnom obale, na vonkajšom obale je pridaný na zvýšenie tlakovej odolnosti.Napriek tomu, že sme urobili najlepšie ochranné opatrenia, však, to je ešte možné sa vyhnúť problémom, ktoré môžu nastať počas diaľkovej dopravy, napríklad poškriabaním, nárazmi, lisovanie atď.

Naše výrobky majú základný inventár, ale pretože naše hračky a modely sú hot-predaj výrobkov, a existuje mnoho export a domáce objednávky, nechceme vylúčiť, že niektoré produkty sú skladom, po objednaní, preto, dodacia lehota je normálne v dvoch až troch dní, a budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil včasné dodanie.Ak máte tovaru, skúste ich doručenie v ten istý deň.Ak niektoré z nich sú na sklade, bude pripravený do troch dní.Prosím ťa, odpusť mi!Ak chcete umiestniť veľké množstvo objednávok, termín dodania a spôsob platby musia byť potvrdené po rokovaní s zákaznícky servis.

Naša spoločnosť je predvolené expresné doručenie celoštátnej je Yousu Express, Zhongtong Express a YTO Express.Ak nie je možné doručiť na región, obráťte sa na predajcu prvý.Ak budete potrebovať ďalšie expresného doručenia, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.Zasielateľ je účtované podľa skutočnej hmotnosti.Prosím, kontaktujte zákaznícky servis na úpravu v nákladnej preprave po objednaní!

Riešenie nedostatok problém: vo všeobecnosti, budeme kontaktovať príjemcu informovať dôvodu nedostatku, a získať príjemcu súhlas, ak chcete zmeniť štýl alebo farbu, atď.Ak príjemca nie je zastihnuteľný, štandardný princíp je dodať čo najviac, ako môže byť tovar dodaný podľa objednávky.Zostávajúce platby budú vrátené kupujúcemu v plnej výške.

Kupujúci sám, je požadované prihlásenie balík po kontrole osobne.Ak zistíte, že množstvo nezodpovedá a tovar bude poškodený, Prosím, tesnenie nich tak, ako sú a odmietnuť podpísať ihneď.Kontaktovať jej vlastníka, pred kuriérom a ich vrátiť po mojom potvrdenie.Po podpise, našej predajni, nebude niesť žiadnu zodpovednosť, prosím, venujte pozornosť!!!Rovnaký problém sa vyskytuje po druhých znamením pre to, tak prosím prihláste sa pre to sami!

Poškodení: zodpovednosť za škody spôsobené pri doprave nebude znáša naša spoločnosť (odporúčame, aby ste si poistený logistika ako Debon).Avšak, máme povinnosť snažiť pomôcť zákazníkom vyriešiť tento problém.Naša spoločnosť bude používať logistiky double-layer balenie, čalúnená buffer, kompaktné skladanie a iných metód, aby sa zabránilo poškodeniu incidentov.Prosím, skontrolujte množstvo a vzhľad tovaru s Kuriérom (to je vaše právo).Ak množstvo je nesprávne alebo vzhľad, je poškodený, požiadajte kuriéra podpísať a potvrdiť alebo odmietnuť.

Otázka č. 1: Kuriér odmietol otvoriť skontrolujte spoločne.

Riešenie: musíte mať express bill po podpísaní ho, a vrátiť ho na Kuriérom po kontrole.

Otázka č. 2: prevzatie odmietol podpísať potvrdenie chýbajúce množstvo.

Riešenie: môžete napísať telefónne číslo a názov Kuriérom.

Subjektívne chyby: naše výrobky sú vysokej kvality a nízkej ceny.Niektorí kupujúci pocit, že spracovanie je drsný, chybné, nie je dobré materiály, odlišné od toho, čo si predstavoval, ale tieto nie sú problémy s kvalitou, bez ohľadu na to, aký produkt je niekto nemusí byť spokojní.Kupujúci, ktorí sú príliš vyberavý prosím, aby sa obchádzka.Naše snímate v naturáliách.Veľkosti výrobku je nameraný manuálne, a chyba 1-2 cm je normálne.

Vrátenie a výmena: podmienky pre vrátenie --- kvalitu problém samotného výrobku vedie k nedostatku správnej funkcie samotného výrobku.Budeme vrátenie a výmena výrobku, ale nákladnej z nich vzniknuté hradí kupujúci (najčastejšie problémy môžu byť spôsobené tým, výmena batérie, nastavenie batérie na koni pozíciu, závitové pripojenie...a iné jednoduché spôsoby, ako riešiť tento problém.Predávame hračky a opravy hračiek).Iných dôvodov, ako sú chudobné predajné, nie je tak dobré, ako sa očakávalo...a iné non-kvalitu produktov problémy, sme nebude poskytovať vrátiť alebo vymeniť!

Štítky: náhradné diely e88 hučí, drone e68 kus, drone quad, fotoaparát e58, raven drone časti, e58 motora, drone visuo zen k1, e58, drone e88 pro, drone sg706.

Maximálna Letová Výška 0~120 M (Vrátane)
Kanál 4-Kanálový
Vyložený Hmotnosť 0-1.5 kg (súčasťou balenia)
Pôvod CN(Pôvodu)
Či Alebo Nie Import Vyrobené V Číne
Veľkosť Nasledujúce 30 cm
Diaľkové Ovládanie Spôsobom Rukoväť
Druh lietadlo
3C Nakonfigurovať Kategórie Hračky nad 14 rokov
Hračka materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

Skladacie Drone E68 Quadcopter 4K Dual Camera Vzdušné Diaľkové Ovládanie Lietadla E58 Inovovaná Verzia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty