FEMSKIS Nová Mikina Muži Ženy 3D Hoodies Tlač Kôň Zvierat Vzor Unisex Pulóver s Kapucňou Hoody Pulóvre Top Vrecká Klobúk

Novinka

€14.78

VEĽKOSŤ POZNÁMKA : Toto je Ázia veľkosť je menšia ako USA,EÚ,UK,AU veľkosť, prosím, skontrolujte si veľkosť tabuľky.Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.O Rozdiely Farieb: Kvôli obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek.Dúfam, že sa vám mohol pochopiť to dobre.Ďakujeme!

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.Naše služby 1 - Sme poskytujú vysokú kvalitu produktu. 2 - Budete priamo kúpiť z číny factory. 3 - Môžeme ponúknuť Poklesu Prepravy a Dizajn najnovšie štýl pre vás. 4 - Ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 5 - garantujeme vám, nulové riziko nákupné skúsenosti. 6 - Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 7 - doprava zadarmo dodať rýchlo. 8 - Prosím, nech nás má čas sa s tebou hovoriť, neotvárajte spor prvý. 9 - Budeme používať Čína letectva rýchle dodanie čoskoro dostanete tovar.Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, sa môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci. 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd ,5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba .Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 4. Prosím správu na nás pred pripravte sa na dovolenku negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akéhokoľvek sporu na základe objednávky .

Štítky: kpop, bavlnená mikina, kôň tlač, mikina značky žena.

type2 móda tlač dlhý rukáv 3d hoodies muži ženy
type5 ležérne oblečenie muži ženy 3d kapucňou s klobúk
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Golier Kapucňou
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Kapucňou Áno
Rukáv Štýl Pravidelné
type4 hoodies ženy topy zábavné kreatívne oblečenie
Uzavretie Typ ŽIADNE
Názov Značky FEMSKIS
Štýl Móda
Pôvod CN(Pôvodu)
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Hrúbka Štandard
type3 3d kapucňou ženy muži dlhý rukáv
Type1 3d mens mikina Unisex móda ženy muži 3d tlačené
Vzor Typ Tlač
Materiál Polyester
Druh Pravidelné

Napíšte svoju recenziu!

FEMSKIS Nová Mikina Muži Ženy 3D Hoodies Tlač Kôň Zvierat Vzor Unisex Pulóver s Kapucňou Hoody Pulóvre Top Vrecká Klobúk

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty