Dlaždice Nivelačný Systém Súprava s 100ks Opakovane Dlaždice Leveler Dištančné Špeciálny Kľúč s 300pcs 2 mm Poschodí Dištančné obkladanie

Novinka

€34.54

Popis: Obkladanie Nastaviť

Vrátane: 100ks Opakovane Dlaždice Levelers +2 Kľúče + 300pcs 2.0 mm Dištančné

Funkcie:

-- skvelý nástroj pre podlahové a stenové nastavenie.Systém zabezpečuje rovinnosť medzi dlaždicami vyhnúť pohyby počas malty nastavenie. -- dlaždice páky je vhodný pre dlaždice medzera medzi 2 až 6 mm -- opakované použitie, odolné, oteruvzdorné a je ideálny pre DIY operácie, ľahko opraviť, alebo odstrániť pomocou špeciálneho kľúča -- opakovane kliny, zlepšiť obkladanie rýchlosť a znižuje potrebu frinding a ploishing.

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. 2. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Môžete tiež nájsť iné dlaždice dištančné a dlaždice nivelačný systém auta v našom obchode.

Doprava

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 3-7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, brokeragefees, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: pila keramické obklady, bagger harley, opakovane dlaždice vyrovnanie zariadenia, žula strojov, camper nivelačný systém, úroveň kliny dlaždice dištančné poschodie, zomrie plot, sklenené mozaiky, epoxidové podlahy farba, dlaždice nástroj.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu QR-T I
Použitie Obkladanie
Druh dlaždice nivelačný systém
špecifické opakovane
NÁZOV Dlaždice Úrovni Rozpera

Napíšte svoju recenziu!

Dlaždice Nivelačný Systém Súprava s 100ks Opakovane Dlaždice Leveler Dištančné Špeciálny Kľúč s 300pcs 2 mm Poschodí Dištančné obkladanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty