Funny Pizza Vitajte Mat Novinka Ste Vítaní, Ak sa Vám Priniesli Pizzu, Dvere, Rohože, Nezdravé Potraviny, Podlahy Koberec Koberec Rohože na Pizzu Milenca

Novinka

€16.01

Funny Pizza Vitajte Mat Novinka Ste Vítaní, Ak sa Vám Priniesli Pizzu, Dvere, Rohože, Nezdravé Potraviny, Podlahy Koberec Koberec Rohože na Pizzu Milenca vezmite Prosím na vedomie:

- Podložka je trochu chudá ako rohožky.Je to len vhodný pre vnútorné.

- Farba produktu sa môže mierne líšiť vzhľadom na fotografické svetelných zdrojov alebo vaše nastavenia monitora.

Členenie Položka Opis

Tento zvyk mat je priestranný, vo veľkosti a bol navrhnutý tak, aby pridať prepracovanosti a štýl do vášho domova.Získajte tento mat a priniesť smiať do vášho domova!Vzor:Ste Vítaní, Ak sa Vám Priniesli Pizzu, Veľkosť:40*60 cm (15.7*23.6 palcov) alebo 45*75 cm (18*30inch) Hrúbka: 0.11 palcové Vpredu Materiál: Polyester s cítila pocit.Môže odkazovať sa na obrázok nižšie pre detaily.Späť Materail: protišmykovým gumovým Jednoduchá Starostlivosť:Ľahko čistiť a prať v práčke.Č vyblednutiu.Vráskam, č žehlenie potrebné.Príležitosti:Spálňa, obývacia izba, kúpeľňa, kuchyňa, kancelária, štúdia.Doprava:Všetky položky sú dodávané prostredníctvom www.agc.sk štandardná doprava za rýchle dodanie.Záruka:Sme resonsible za škody a straty počas prepravy, Ak, bohužiaľ , sa to stalo.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom komentáre.Chceli by sme sa pokúsiť odoslať ste nový alebo vám plnú náhradu ....Zaručená.

Kúpiť s dôverou!!!Vzor je vytlačené na bielom cítil s pokročilou technológiou tlače.Č VYBLEDNUTIU! Najlepšou voľbou ako darček pre svojho milovaného priatelia a rodina.

Platby prijímame MasterCard, VISA, WebMoney, TT,Západ Únie, Qiwi peňaženky a Boleto.

Zásielky Položky budú zaslané objednávky do 48 hodín akonáhle sa vaša platba je dokončená.Budeme loď všetky položky cez Aliexpres štandardná doprava pre lepšie dodanie.

Je možné platiť viac za rýchlejšie prepravné služby.Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Sledovanie Všetkých položiek, ktoré sa dodávajú s sledovacie čísla.Sledovacie číslo(y) pre vaše item(s) sa bude aktualizovať, ak je k dispozícii.

100% Spokojnosti Kupujúceho, Ak máte akékoľvek vadné veci, ktoré nespĺňa vašej spokojnosti, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálny/Negatívny komentáre.Odpovieme vám na náš prvý raz a dá vám uspokojivé riešenie.

Štítky: deka pizza, koberec pre potraviny, uchovávajte mimo koberec, koberec pizza, pizza gobelín, jedlo koberec, spálňa práčovňa, 80 koberec, baránkom, gauč, dvere pizza.

Späť Materiál Gumené
Číslo Modelu NA
Použitie DVERE
Technics Non-tkané Textilné
Vzor TLAČENÉ
Špecifikácia 15.7*23.6inch (40*60cm) or 18*30cin(45*75cm)
Štýl Moderné
Veková Skupina Dospelí
thinckness 0.11 palec
Vzor Typ Pevné
Funkcia Anti-Slip
Materiál 100% Polyester
Dizajn Trendy
Aplikácia Izba
Koberec Predaj Čistý Koberec (kus)

Napíšte svoju recenziu!

Funny Pizza Vitajte Mat Novinka Ste Vítaní, Ak sa Vám Priniesli Pizzu, Dvere, Rohože, Nezdravé Potraviny, Podlahy Koberec Koberec Rohože na Pizzu Milenca

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty