10 Farby na Nechty, Očarujúce Crystal Drahokamu 5x8mm 100ks/veľa Krištáľové Šperky Vody-Draop Crystal Ploché Kamene-späť Dizajn Kryštály

Novinka

€4.03

Vopred Kúpiť Oznámenia

1 .plz napísať správne a podrobné dodaciu adresu(rozposlaných meno a priezvisko,ulica,mesto,štát,psč,telefón)

2. cena za 1 VRECE

Funkcia 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné dekorácie Nechtov Čistenie povrchu nechtov, štetec základnej poľský, a umiestnite ju na nechty, môžete tiež použiť na výzdobu vášho domova, mobilný telefón\ \ 's prípade, okuliare, vyrobené karty, body art, atď.Ako používať 1.Pripravte si nechty s UV základným náterom a vyliečiť ju pod UV/LED lampa. 2.Použiť UV FARBY GÉLU.(NIE je liek!) 3.Použitie tweezer uplatňovať flitrami na vaše nechty. 4.Liek je pod UV/LED lampa. 5.Pečať to s UV TOP COAT a vyliečiť ju pod UV/LED lampa.Doprava

1)1-3 Dni viesť čase bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.

2)uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky.Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spôsob platby

1.Prijímame len Viazaný,Kreditné karty,Western Union.

2. Vlastné povinnosti, miestne dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné.To je kupujúceho zodpovednosti, ale budeme sa snažiť spolupracovať s vami riešiť to hladko, a ponúknuť nejaké voľné dokumenty, ak nie je žiadne náklady, bude kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Návrat

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

1)Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!

Kontaktujte Nás

1)Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

2)odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.

Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch.

Štítky: guľôčky prírody, kameň natur, aventurin, spojka stepper motor, rozmer kameňa, modrá jade, guľôčky slza, guľôčky strand, guľôčky plavidlá, spojka hriadeľa.

Farba AKO ukazuje obrázok
Tvar Ploché-späť
Materiál Kov
Názov Značky MAFANAILS
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu JZ03
multi použitie Nail Art, Ozdoby,Mobilný Telefón
Veľkosť nail jewelry
Balenie 100ks
Aplikácia Nail Art Drahokamu Dekorácie
Množstvo 100ks
Hmotnosť 50g

Napíšte svoju recenziu!

10 Farby na Nechty, Očarujúce Crystal Drahokamu 5x8mm 100ks/veľa Krištáľové Šperky Vody-Draop Crystal Ploché Kamene-späť Dizajn Kryštály

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty