2020 Himiko no toga 3D Hoodies Muži/ženy Kapucňou Mikiny s Kapucňou Full High Street Harajuku 3D Himiko no toga Anime Ležérne Oblečenie

Novinka

€11.63

Vitajte Drop Shipping A Veľkoobchodný Predaj!

Ďakujeme vám za nákup darčeky v našom obchode.Prosím nezabudnite uviesť vaše celé meno, adresu, detaily, aby ste mohli prijímať balík úspešne.

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!odpovieme do 24 hodín.

Teplé riadka: 1).To je unisex štýl,muži a ženy môžu nosiť!! 2).Opatrenie skutočná Dĺžka Mikiny, Hrudníka, Ramien...atď, porovnať s našimi veľkosť tabuľky. 3).Prosím vyberte veľkosť produktu podľa "Výška a Hmotnosť Crosstab". 4).Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. 5).V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.Ďakujeme! !

Názov produktu: 3D Hoodies & Mikina

Štýl: Príležitostné, Móda

1. Dodacia lehota : ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky.Čas potrebný na prípravu vaše položky, doprava je samostatné od doby dodania, ale nebojte sa, čas nebude dlho trvať.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: mikina no toga, no toga, himiko, cosplay no toga, boku č hrdina akademickej obce himiko no toga, cosplay himiko, maska no toga, cosplay himiko no toga, himiko no toga mikina, himiko no toga parochňu.

Číslo Modelu 3D Hoodies
Uzavretie Typ ŽIADNE
Štýl Príležitostné
Golier Kapucňou
Vzor Typ karikatúra
Materiál Polyester
Názov Značky Sidno
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
na sezónu Jar,Jeseň,Zima
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
Tlač 3D Himiko no toga Mikiny, Mikiny
Rukáv Štýl Pravidelné
Pre Ľudí Mladí Ľudia,Páry
Kapucňou Áno
Názov Produktu Himiko no toga Mužov mikina s Kapucňou Mikiny 3D Oblečenie
Kvalita Vysoko Kvalitné 3D Hoodies
Položka Druh Mikiny, Mikiny
Hrúbka Štandard
Druh Pravidelné
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Pohlavie Muži/ženy

Napíšte svoju recenziu!

2020 Himiko no toga 3D Hoodies Muži/ženy Kapucňou Mikiny s Kapucňou Full High Street Harajuku 3D Himiko no toga Anime Ležérne Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty