Prírodný Kameň Handmade Tvorbu Čakra Náramok Šperky Korálky-rúry Jednej vrstvy Kože Zábal Náramok Etnický Štýl

Novinka

€2.15

Funkcie:

1. Činnosť uzol dizajn: Tento produkt prijíma dva aktívny uzol prevedeniach, takže si môžete upraviť dĺžku podľa vášho vlastného zápästie, ktorý je veľmi pohodlný.

2. Anti-žiarenia funkcia: Tento produkt je vyrobený z imperial kameň materiál, ktorý môže účinne zabrániť žiarenia a hrať zdravotnej starostlivosti úlohu, tak, že vaše telo je zdravšie.

3. Jednovrstvové kožený dizajn: Tento produkt je navrhnutý s jedno-vrstva kože, ktorá je pohodlné na nosenie a ďalšie nádherné a krásne.

4. Všestranný: Tento produkt je vyrobený ručne a má jedinečný dizajn.To môže byť zladené s vašim oblečenie na každú príležitosť.To je veľmi univerzálny.

5. Kožené lano dizajn: Tento produkt prijíma kožené lano dizajn, nie rezané rúk, má etnický štýl, a nie je ľahké zlomiť, môžu byť použité na dlhú dobu.

Popis:

1. Tento produkt je navrhnutý s etnický štýl a môžu byť nosené pri akejkoľvek príležitosti, robiť si rôzne a pohodlné na nosenie.Je to vaša najlepšia voľba.

2. Tento výrobok je jedinečný dizajn a veľmi módne.To môže byť podávaný priateľov, zamestnancov, rodinných príslušníkov, atď.ako zamestnanecké požitky, narodeninám, výročiu suveníry, dary, a pod., a môžu byť udelené aj pre seba.

Špecifikácie:

Farba: Multicolor

Typ: DC-79, DC-45, DC-78, DC-81

Štýl: Unisex

Modelovanie: Geometria

Štýl: exotické

Materiál: zliatiny tlačidlo, kožené lano, cisár kameň

Dĺžka: 165mm

Package Zahrnuté:

1 x jednovrstvové Kožený Náramok Zábal

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: široký náramok, kožené široký náramok, náramok hnedá, náramok pre mužov, náramok pre mužov nehrdzavejúcej ocele, náramok mužov, náramok punk, náramok koža človeka, náramok muž, remienok koža.

Štýl Etnický
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Číslo Modelu WT5032001
Kovy Typ zliatiny tlačidlo, kožené lano, cisár kameň
Funkcia Móda Brecelet
Spona Typ Dvakrát bezpečnosti, svorky
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Pohlavie Unisex
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Nastavenie Typu ŽIADNE
Materiál Kov
Kompatibilita Všetky Kompatibilné

Napíšte svoju recenziu!

Prírodný Kameň Handmade Tvorbu Čakra Náramok Šperky Korálky-rúry Jednej vrstvy Kože Zábal Náramok Etnický Štýl

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty